Experiențe împreună.
You are here:

A venit oferta pentru Răzvan Marin! Clubul de Champions League îl vrea neapărat: răspunsul dat de Ajax

A venit oferta pentru Răzvan Marin! Clubul de Champions League îl vrea neapărat: răspunsul dat de Ajax

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin (23 de ani) poate reveni în Belgia mai repede decât se aştepta. Fotbalistul este aşteptat de rivala lui Standard Liege, Club Brugge KV, iar o ofertă în acest sens a fost făcută deja.

Presa din Belgia a anunţat că echipa care a terminat pe locul trei în grupa A din Champions League, unde a jucat cu PSG, Real Madrid şi Galatasaray, îl doreşte pe Răzvan Marin. 

Conform De Telegraaf, conducerea lui Ajax a primit o ofertă din partea lui Club Brugge pentru un împrumut al lui Răzvan Marin până la finalul sezonului cu opţiune de cumpărare. Conform unor alte surse din Belgia, Brugge îl doreşte imediat pe internaţionalul român şi vrea cu orice preţ să-l şi achiziţioneze definitiv. 

Totuşi, sursa citată a susţinut că prima ofertă făcută de belgieni a fost refuzată, dar negocierile vor continua. Brugge nu este singura echipa din Belgia care-l doreşte pe Marin. Clubul antrenat de Ladislau Boloni, Antwerp FC, este interesat de mijlocaşul român.

Răzvan Marin, momente dificile la Ajax

  • "El (n.r. Răzvan Marin) poate juca cu adevărat un fotbal excelent, dar viteza lui de acţiune trebuie să crească. 50% din achiziţii nu au reuşit. Cu siguranţă este dificil să se adaptezi la jocul pe care-l jucăm. Răzvan are o tehnică fabuloasă, va trebui să o lege de o gândire rapidă”, a declarat antrenorul lui Ajax, Erik ten Hag, citat de ajaxshowtime.com, în urmă cu câteva zile. 

În vară, Marin s-a transferat plin de încredere la Ajax, după ce devenise unul dintre cei mai buni jucători de la Standard Liege. Internaţionalul român i-a costat pe olandezi 12,5 milioane de euro, însă încă de atunci se anunţa o misiune dificilă pentru el. Răzvan Marin a fost adus pe postul lăsat liber de Frenkie de Jong la FC Barcelona şi aşteptările erau foarte mari.

Mijlocaşul român a primit şanse la începutul sezonului, dar n-a reuşit să se impună şi, treptat, a dispărut din echipă. Răzvan Marin a fost tot mai mult criticat în Olanda, însă antrenorul a transmis că are în continuare încredere în el. 

Mihai Bălaşa, lecţie pentru Ianis Hagi, Răzvan Marin şi românii care se chinuie în străinătate

Bălaşa a recunoscut unde a greşit şi care au fost motivele pentru care nu a reuşit să se menţină în fotbalul mare: "Cred că atunci nu eram foarte matur încât să conştientizez anumite lucruri pe care fiind copil, singur într-o ţară străină, nu am luat anumite decizii foarte bune. Inclusiv când jucam, fiind foarte imatur, mă supăram, poate nu mă mai antrenam 100% dar m-a ajutat foarte mult perioada aia să îmi dau seama de anumite lucruri şi să văd cum e atunci când nu eşti ţinut în puf. Poate că ar trebui să ne ajutăm şi noi singuri mai mult şi să fim ajutaţi şi de alţii de la clubul la care mergi", a declarat fundaşul central al lui U Craiova", a spus, printre altele fundaşul central al lui U Craiova.

viewscnt
Articole similare