Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Accident grav în Formula 1! Maşina lui Grosjean a explodat după un impact violent. Pilotul, scos din flăcări VIDEO

BREAKING NEWS | Accident grav în Formula 1! Maşina lui Grosjean a explodat după un impact violent. Pilotul, scos din flăcări VIDEO

Formula 1

Comentarii

Marele Premiu de la Bahrain a oferit un moment şocant, în startul cursei de duminică. Romain Grosjean, de la echipa Haas, a fost protagonistul unui accident grav.

LIVE VIDEO | Marele Premiu de la Bahrain, în direct pe Telekom Sport 3

În primul tur, Danil Kvyat şi Romain Grosjean s-au lovit, iar de suferit a avut pilotul francez. Monopostul Haas a explodat la impactul cu parapetul, iar maşina s-a rupt în două. 

Imediat s-a intervenit pentru stingerea focului, din care a fost scos şi Grosjean. Pilotul a fost prins în monopost, dar a reuşit să iasă singur din flăcări, după multe secunde de panică în Formula 1. 

Din primele informaţii, pilotul a suferit arsuri minore pe mâini şi glezne. De asemenea, după controlul de la spitalul de pe circuit, s-a decis trimiterea pilotului la un alt spital, întrucât există suspiciunea unor coaste rupte.

Imediat după accident, oficialii cursei au ridicat steagul roşu pe circuit, iar MP de la Bahrain a fost amânat pentru 45 de minute.  

 

Afla mai multe despre: romain grosjeanformula 1f1accident formula 1 

viewscnt
Articole similare