Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Acord total! Inter a bătut palma cu alt fotbalist de la Manchester United: îl ia gratis în vară şi semnează până în 2025!

BREAKING NEWS | Acord total! Inter a bătut palma cu alt fotbalist de la Manchester United: îl ia gratis în vară şi semnează până în 2025!

Inter Milano

Comentarii

Şefii de la Inter Milano îi mai fac încă o "poftă" lui Antonio Conte (50 de ani), antrenorul de pe "Giuseppe Meazza". "Nerazzurrii" îl transferă pe Tahith Chong (20 de ani), "wonderkid-ul" din academia lui Manchester United, în vară din postura de jucător liber de contract.

După mai multe discuţii cu oficialii lui Inter, Chong s-a decis să semneze cu formaţia din Milano, liber de contract, după ce actuala sa înţelegere cu Manchester United va expira în vară. Calciomercato scrie că Chong va semna cu Inter până în 2025, apoi va fi trimis la una alt club sub formă de împrumut pentru sezonul 2020/2021.

Chong, negocieri de lungă durată cu Inter

În urmă cu o lună, reputatul jurnalist italian Fabrizio Romano a dezvăluit că agentul lui Tahith Chong (20 de ani), un puşti minune din lotul lui Manchester United, a mers din nou la Milano pentru a discuta cu oficialii lui Inter. Negocierile dintre cele două părţi sunt destul de avansate şi Inter are şanse mari să îl aducă pe Chong din vară, atunci când îi expiră contractul cu gruparea de pe Old Trafford.

Chong, născut în Finlanda, dar care are cetăţenie olandeză, a fost crescut în academia celor de la Feyenoord, însă în vara anului 2018, Manchester United l-a adus în Anglia. Chiar dacă are mai multe prezenţe pentru echipele de rezerve şi juniori ale lui United, Chong a reuşit să debuteze şi la echipa mare, jucând atât în UEFA Champions League, Europa League şi Premier League.

  •     Şapte meciuri a jucat Chong în acest sezon sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer
  •     Şapte milioane de euro este cota fotbalistului, potrivit transfermarkt.com

Romelu Lukaku pentru 65 de milioane de euro şi Alexis Sanchez, sub formă de împrumut, au fost aduşi de Conte la Inter în vară. În această perioadă de mercato a ajuns şi fostul căpitan de pe Old Trafford, Ashley Young, pentru doar 1,5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: tahith chongtransferinter 

viewscnt
Articole similare