Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Adi Popa, SFÂŞIAT de durere! Apariţie ŞOCANTĂ după Dinamo - FCSB în faţa reporterilor VIDEO

BREAKING NEWS | Adi Popa, SFÂŞIAT de durere! Apariţie ŞOCANTĂ după Dinamo - FCSB în faţa reporterilor VIDEO

Superliga

Comentarii

Fotbalistul lui FCSB, Adi Popa, a venit cu dureri mari în faţa reporterilor, la finalul derby-ului câştigat de Dinamo cu 2-1.

VIDEO | Dinamo - FCSB 2-1 (Sin 37, Lazăr 62 / Tănase 45+9)

Adi Popa a fost introdus în minutul 46 pe teren, imediat după revenirea echipelor pe gazon, în locul lui Olimpiu Moruţan. "Motoreta" nu şi-a putut ajuta echipa să câştige în derby-ul cu Dinamo şi s-a accidentat. 

La zona mixtă, în faţa reporterilor, Adi Popa a acuzat dureri la piciorul stâng. Din cauza durerii, mijlocaşul şi-a dat jos gheata de joc. 

"Asta e, se întâmplă. Eu pot să spun că atâta timp cât am fost pe teren am încercat să dau totul. Câteodată mi-a ieşit, câteodată nu. Nu ne convine situaţia, eram acolo să ne apropiem la trei puncte, să ne apropiem de obiectiv, dar nu avem ce să facem. Mergem, de mâine ne pregătim pentru următoare etapă, pentru playoff, să recuperăm atunci. Păcat, pentru că am avut şanse, şi etapa trecută şi acum. Nu am profitat. De aceea este fotbalul frumos, păcat că suntem noi în situaţia în care suntem, dezavantajaţi de rezultat. Rezultatele... Sunt de acord cu tine, nu sunt de partea noastră, dar o să ne pregătim în continuare şi vom face tot posibilul ca de la etapa viitoare să arătăm un joc mai bun şi să obţinem rezultate, bineînţeles, că asta este important. 

Erau alte vremuri, dar după cum vedeţi, anii trec, vremurile se schimbă. Sunt alte obiective, alte lucruri de care eu nu pot să vorbesc, nu sunt în măsură. Vă daţi seama, din punct de vedere al suporterilor, m-am simţit ca pe vremuri, cum eram încurajaţi la fiecare derby, în deplasare, de 10.000 de oameni şi care erau alături de noi. 

Cred că dacă meciul s-ar fi jucat 11 la 11, a doua repriză întorceam şi cu siguranţă nu primeam gol. Dar a venit acea eliminare şi consider că acolo s-a dezechilibrat jocul. Într-un derby, un om în plus contează foarte mult. Ce putem face? Meciul a trecut, rămân părerile de rău, dar trebui să mergem înainte, să ne gândim la următorul meci, să ne uităm la greşelile pe care le-am făcut, să nu le mai repetăm şi să învăţăm din greşeli, bineînţeles. Nu sunt eu în măsură să spun dacă jocul a fost bun sau nu, vorbiţi cu antrenorul. Eu ştiu că ce mi s-a cerut, am încercat să intru şi să ofer 100%, să îmi pun calităţile în slujba echipei şi să o fac cât mai bine", a declarat Adi Popa. 

Afla mai multe despre: adi popaadi popa accidentareadi popa dinamo fcsbdinamofcsb 

viewscnt
Articole similare