Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Adio, Barcelona, bine te-am găsit PSG! Transferul lui Messi pe Parc des Princes, rezolvat. Toate detaliile contractului

BREAKING NEWS | Adio, Barcelona, bine te-am găsit PSG! Transferul lui Messi pe Parc des Princes, rezolvat. Toate detaliile contractului

Lionel Messi

Comentarii

Leo Messi (34 de ani) a terminat în lacrimi aventura de o viaţă la FC Barcelona, iar viitoarea echipă a starului argentinian va fi PSG. Presa internaţională anunţă, la unison, că Messi va semn cu formaţia din Paris, unde va fi coleg cu Neymar, Mbappe şi celelalte staruri din "galaxia" de pe Parc des Princes.

Adio, Barcelona, bine te-am găsit PSG! Messi, aşteptat la Paris

Duminică, 8 august, Messi a susţinut o conferinţă de presă de adio la FC Barcelona, în care, de altfel a şi recunoscut că există o posibilitate să semneze cu PSG. Se pare că lucrurile sunt mai avansate decât a lăsat de înţeles starul argentinian. Potrivit L'Equipe şi jurnalistului italian Fabizio Romano, Messi e aşteptat la vizita medicală, duminică seara sau luni dimineaţă, la Paris.

Messi va îmbrăca tricoul lui PSG în următorii doi ani, până în 2023, cu opţiune de prelungire pe încă unul. Va avea un salariu de 35 de milioane de euro pe sezon şi va încasa un bonus la semnătură, de 25 de milioane de euro. Potrivit presei internaţionale, PSG va organiza, luni, o conferinţă de presă de prezentare a lui Messi.

La PSG, Messi va fi din nou coleg cu Neymar, cu care a împărţit vestiarul şi la Barcelona. Ramos, Navas, Di Maria sau Paredes sunt alţi jucători pe care Messi îi cunoaşte, din lotul Parisului.

Parisul a închiriat Turnul Eiffel pentru prezentarea oficială a lui Leo Messi. Acest lucru s-a mai întâmplat o singură dată, în august 2017, la prezentarea brazilianului Neymar, cel mai scump fotbalist din istorie.

Afla mai multe despre: messipsgtransfercontractvizita medicala 

viewscnt
Articole similare