Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Adrian Mihalcea, OUT de la Dinamo dacă nu câştigă cu Viitorul! Conducerea l-a ales deja pe noul antrenor

BREAKING NEWS | Adrian Mihalcea, OUT de la Dinamo dacă nu câştigă cu Viitorul! Conducerea l-a ales deja pe noul antrenor
Comentarii

Meciul cu Viitorul poate fi ultimul pentru Adrian Mihalcea pe banca tehnică a lui Dinamo.

Dinamo are trei înfrângeri din tot atâtea posibile cu Mihalcea pe bancă, dar antrenorul a mărturisit după ultimul eşec, suferit acasă în faţa Voluntariului, că nu ia în calcul demisia: "Nu, dar pot întreba oricând conducerea, ei decid, dar nu mă gândesc să renunţ după acest rezultat".

Din informaţiile Telekom Sport, însă, Adrian Mihalcea a primit ultimatum din partea conducerii lui Dinamo. Dacă formaţia din Ştefan cel Mare nu va câştiga meciul de joi seară de pe terenul Viitorului, programat în direct la Telekom Sport 1, Mihalcea va fi demis de la Dinamo.

Adrian Mihalcea, OUT de la Dinamo dacă nu câştigă cu Viitorul! Conducerea i-a găsit deja înlocuitor

Conducerea grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare i-a găsit deja înlocuitor lui Adrian Mihalcea. Din formaţiile Telekom Sport, fostul atacant va fi înlocuit de Gigi Mulţescu, în vârstă de 68 de ani, antrenor care a făcut de fiecare dată echipă cu fiul lui. Cătălin Mulţescu a fost numit deja antrenor cu portarii la centrul de copii şi juniori al lui Dinamo.

De altfel, Gigi Multescu a şi afirmat public zilele trecute că aşteaptă un semn pentru a veni la Dinamo chiar şi în condiţiile date.

Gigi Mulţescu poate reveni pe banca lui Dinamo după şapte ani

Mulţescu a fost un adevărat globe-trotter ca antrenor, dar nu a reuşit să câştige niciun trofeu de-a lungul carierei sale, deşi a trecut pe la 20 de echipe. Ultima oară, experimentatul tehnician a antrenat-o pe Petrolul Ploieşti, echipă de care s-a despărţit în iulie 2019. Mulţescu a mai pregătit-o pe Dinamo în trei rânduri: 1990-1991, 2008 şi 2013. Gigi Mulţescu are un CV extrem de bogat, de-a lungul carierei el antrenând peste 20 de echipe.

Meciul dintre FC Viitorul şi Dinamo este programat să se dispute joi, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1 şi pe site-ul telekomsport.ro, în format live video. Înaintea jocului de la Ovidiu, FC Viitorul este liderul play-out-ului, în timp ce Dinamo este lanterna roşie, însă echipa antrenată de Adrian Mihalcea mai are două restanţe de disputat.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare