Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Adrian Mititelu, condamnat la trei ani de închisoare! Decizia Curţii de Apel din Craiova

BREAKING NEWS | Adrian Mititelu, condamnat la trei ani de închisoare! Decizia Curţii de Apel din Craiova

Liga 2

Comentarii

Patronul echipei de fotbal FC U Craiova, Adrian Mititelu, a fost condamnat la trei ani de închisoare în regim de detenţie, se arată astăzi în decizia Curţii de Apel din Craiova.

Adrian Mititelu condamnat la trei ani de închisoare

Omul de afaceri a fost condamnat pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, în dosarul transferului lui Mihai Costea la FCSB. Adrian Mititelu a fost achitat de prima instanţă, însă acum a primit o condamnare în regim de detenţie.

"În baza art.9 alin.1 lit.g) din Legea 241/2005 cu aplicarea art.5 Cod penal (forma în vigoare în prezent) condamna pe inculpatul MITITELU ADRIAN MARIN la 3 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, pedeapsă ce se va executa în regim de detenţie", a anunţat Curtea de Apel din Craiova.

Patronul celor de la FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, este condamnat pentru evaziune fiscală, după ce şi-ar fi însuşit banii de pe transferul lui Mihai Costea la FCSB, cu toate că ANAF reuşise să pună sechestru pe drepturile federative ale jucătorilor de la Craiova, din acea perioadă. Adrian Mititelu nu ar fi ţinut cont de acest lucru, însă procurorii n-au uitat gestul omului de afaceri, aşa că l-au chemat să dea socoteală.

Gigi Becali, Ioan Becali şi Valeriu Argăseală, chemaţi la Tribunalul Dolj

Transferul lui Mihai Costea de la FCU Craiova la FCSB a avut loc în 2011, în schimbul a 1,4 milioane de euro.  În luna iunie a acestui an, Gigi Becali, Valeriu Argăseală şi Victor Becali, cel care îi era impresar fotbalistului la acea vreme, au fost chemaţi ca martori. Tribunalul Dolj îl achitase în primă fază pe Mititelu, acum un an şi jumătate, însă procurorii DNA au făcut recurs.

„Nu am emoţii. Nu mai ţin minte decât 30 la sută din ce a fost atunci, nici măcar suma de transfer. Nu poţi să câştigi la fotbal, nu poţi să furi. Mititelu a pierdut 15 milioane de la fotbal, a dat bani să vadă oltenii fotbal. Nu e normal să facă puşcărie, că el nu a luat banii, i-a dat tot la fotbal. Nu mai ştiu, atât spun, dar nu-i normal să-l bage la puşcărie pe Mititelu. Cu Mititelu e greu să fii prieten", a declarat Becali, la intrarea în sediul Curţii de Apel Craiova.

Afla mai multe despre: adrian mititeluadrian mititelu condamnat la inchisoarefc u craiova 

viewscnt
Articole similare