Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Adrian Mutu ar fi în negocieri cu Astra! "Vrea să dea chiar o bombă acum, pe final! " Informaţii de ultimă oră despre fostul internaţional român

BREAKING NEWS | Adrian Mutu ar fi în negocieri cu Astra!  "Vrea să dea chiar o bombă acum, pe final! " Informaţii de ultimă oră despre fostul internaţional român

Astra Giurgiu

Comentarii

După parcursul dezamăgitor din ultimele meciuri, cei de la Astra s-ar fi gândit să îl înlocuiască pe Eugen Neagoe.

Astra Giurgiu a pierdut sâmbătă la Mediaş, scor 1-2, şi este doar la un singur punct de zona barajului. Fosta echipa a lui Marius Şumudică a câştigat un singur punct de cand au început meciurile din play-out-ul Ligii 1. 

Acum, Adrian Mutu ar fi în negocieri cu cei de la Astra Giurgiu. Cele două părţi nu au ajuns încă la un acord, potrivit sport.ro. 

Contractul lui Mutu cu Federaţia a expirat şi este liber. Răzvan Burleanu l-ar dori în continuare selecţioner la U21, dar fostul jucător de la Chelsea ar vrea să înceapă o nouă eventură.

Lui Adrian Mutu i-ar plăcea să antreneze un club de fotbal. Fostul decar al naţionalei cere stabilitate şi obiective mari pentru a sta la cârma unei echipe din Liga 1.  

Aflat în studioul Telekom Sport, Basarab Panduru a declarat sâmbătă, miserios, că Dani Coman negociază o adevărată bombă pentru banca Astrei, însă nu este sigur că discuţiile vor fi finalizate cu succes.

"(Oare Dani Coman a vorbit cu cineva pentru aducerea unui antrenor?) Se poate să fi vorbit şi să vrea să dea chiar o bombă acum, pe final. Nu ştiu, nu sunt sigur dacă acceptă. (Adică Dani Coman vrea să dea o bombă) Nu ştiu dacă Dani Coman, ce cred, ar vrea să dea o bombă, dar nu ştiu dacă...  ", a dezvăluit Basarab Panduru pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mutu 

viewscnt
Articole similare