Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Ajax Amsterdam a anunţat transferul lui Răzvan Marin. Ce salariu va primi internaţionalul român

BREAKING NEWS | Ajax Amsterdam a anunţat transferul lui Răzvan Marin. Ce salariu va primi internaţionalul romângalerie foto

Stranieri

Comentarii

Clubul Ajax Amsterdam a anunţat, joi, pe site-ul oficial, transferul mijlocaşului Răzvan Marin (22 de ani) de la Standard Liege. Internaţionalul român a semnat pe cinci ani cu gruparea olandeză.

UPDATE: S-a aflat şi salariul pe care Răzvan Marin îl va încasa la Ajax. Fotbalistul de 22 de ani va primi un milion de euro net pe sezon, în cei cinci ani de contract.

"Lăncierii" plătesc 12,5 milioane de euro pentru transferul românului, cu 500.000 de euro mai mult decât s-a vehiculat. Din suma totală, un procent de 20 la sută va merge la Viitorul, clubul care l-a format pe Răzvan Marin şi apoi l-a vândut la Standard Liege, în ianuarie 2017, pentru 2,4 milioane de euro.

"Ajax a ajuns la un acord cu Răzvan Marin şi Standard Liege pentru transferul românului la Amsterdam. Mijlocaşul ofensiv de picior drept a semnat un contract valabil cinci ani, începând cu 1 iulie 2019. Ajax plăteşte 12,5 milioane de euro pentru transferul internaţionalului român", se precizează în comunicat.

Olandezii au publicat un video pe pagina oficială de Facebook, în care îl prezintă pe internaţionalul român.

Răzvan Marin a înscris un gol din penalti în meciul câştigat, miercuri, în deplasare, de Standard, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei Gent, în etapa a doua a play-off-ului campionatului Belgiei. În acest sezon al campionatului belgian, fostul jucător al Viitorului a disputat 30 de meciuri pentru Standard şi a marcat şase goluri.

În total, Răzvan Marin a adunat 96 de meciuri, 14 goluri şi 21 de assist-uri în tricoul echipei belgiene, din ianuarie 2017 până în ziua transferului la Ajax.

Ştirea iniţială

Internaţionalul român va ajunge astăzi la Amsterdam după ce Standard i-a permis să efectueze controlul medical obligatoriu ca un prim pas al transferului său la vicecampioana Olandei. 

După ce a reuşit aseară golul victoriei pentru belgieni în etapa a 2-a a play-off-ului campionatului, Răzvan Marin a fost învoit de clubul din Liege pentru a se deplasa până la Amsterdam, informează sudinfo.be. Ajax pune pe masă 12 milioane de euro pentru transferul mijlocaşului care ar urma să ajungă din vară la lăncieri

Nu toată suma va ajunge însă în conturile roş-albilor de la Standard. 20 % din banii plătiţi de Ajax, adică 2,4 milioane de euro merg la Ovidiu, în conturile Viitorului, echipa care deţinea un procent din revânzarea fotbalistului naţionalei. 

Afla mai multe despre: razvan marinstandard liegeajax amsterdamviitorul 

viewscnt
Articole similare