Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Alexandru Buziuc a semnat cu FCSB. Gigi Becali şi-a îndeplinit una dintre dorinţe

BREAKING NEWS | Alexandru Buziuc a semnat cu FCSB. Gigi Becali şi-a îndeplinit una dintre dorinţe

Fotbal

Comentarii

FCSB a anunţat, pe reţelele de socializare, transferul atacantului Alexandru Buziuc (26 de ani), legitimat la Academica Clinceni, începând cu sezonul 2020/2021.

Alexandru Buziuc şi Gabriel Debeljuh (Hermannstadt) au fost cele două nume menţionate de Gigi Becali ca fiind foarte aproape să ajungă la FCSB. Primul dintre ei a fost anunţat, astăzi, pe pagina de Instagram a clubului. 

"Mă bucur foarte mult că am ajuns la una dintre cele mai mare echipe din ţară şi consider că este un pas important în cariera mea. Îmi doresc foarte mult să pun umărul la îndeplinirea tuturor obiectivelor din sezonul următor. Ştiu că aşteptările sunt mari aici şi nivelul meu de pregătire trebuie să fie unul ridicat, astfel încât voi munci mai mult, pentru a demonstra că merit să joc la FCSB", a declarat Buziuc, imediat după a semnat cu FCSB.

Este al treilea transfer realizat de FCSB pentru sezonul viitor, după Sergiu Buş şi Marius Briceag.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#oficial #Buziuc FCSB anunţă că Alexandru Buziuc va evolua pentru echipa noastră începând cu sezonul 2020-2021. Atacantul în vârstă de 26 de ani se va alătura lotului condus de Anton Petrea după ultima partidă în tricoul celor de la Academica Clinceni. FCSB îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru! ”Mă bucur foarte mult că am ajuns la una dintre cele mai mare echipe din ţară şi consider că este un pas important în cariera mea. Îmi doresc foarte mult să pun umărul la îndeplinirea tuturor obiectivelor din sezonul următor. Ştiu că aşteptările sunt mari aici şi nivelul meu de pregătire trebuie să fie unul ridicat, astfel încât voi munci mai mult, pentru a demonstra că merit să joc la FCSB” ALEXANDRU BUZIUC, în exclusivitate pentru www.fcsb.ro

A post shared by FCSB (@fcsbofficial) on

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare