Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS: "Am ajuns la un acord!" Liverpool, mutare-fulger pe piaţa transferurilor. Anunţ OFICIAL! Klopp, în culmea fericirii

BREAKING NEWS: "Am ajuns la un acord!" Liverpool, mutare-fulger pe piaţa transferurilor. Anunţ OFICIAL! Klopp, în culmea fericirii

Liverpool

Comentarii

Liverpool a anunţat oficial prima mutare a iernii, înainte ca perioada de perioada de transferuri să înceapă. Jurgen Klopp îl va avea la antrenamente, din ianuarie, pe Nathaniel Philips (22 de ani), un tânăr fundaş central care a fost împrumutat la Stuttgart, în Germania, în prima jumătate a sezonului.

"Cormoranii" au anunţat mutarea pe site-ul oficial, printr-un comunicat: "Liverpool a ajuns la un acord cu Stuttgart pentru întoarcerea lui Nathaniel Philips, în ianuarie, după împrumutul din prima parte a sezonului", a fost anunţul făcut de liderul din Premier League, pe site-ul oficial.

Philips va ajunge sub comanda lui Jurgen Klopp la începutul lunii ianuarie şi va putea fi folosit încă de la primul meci al anului, cel cu Everton, din Cupa Angliei, de pe 5 ianuarie.

Stuttgart l-a luat pe Philips de la echipa U23 a lui Liverpool, iar fundaşul central a jucat 674 de minute în 11 meciuri jucate pentru şvabi în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: nathaniel philipsliverpooloficial 

viewscnt
Articole similare