Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Amical spectaculos pentru naţionala lui Rădoi! Cu cine se duelează România U21 înainte de Euro 2019

BREAKING NEWS | Amical spectaculos pentru naţionala lui Rădoi! Cu cine se duelează România U21 înainte de Euro 2019
Comentarii

Selecţionata de tineret a României va disputa o partidă amicală cu reprezentativa similară a Spaniei în luna martie a anului viitor, în aşteptarea turneului final al Campionatului European ce se va disputa în Italia şi San Marino între 16 şi 30 iunie 2019.

România U21 va întâlni astfel una din cele mai bune reprezentative de la acest nivel. Selecţionata Spaniei este şi ea calificată la EURO 2019 şi va juca în Grupa A a competiţiei, alături de Italia, Polonia şi Belgia.

Confruntarea Spania U21 - România U21 se va juca în martie 2019, chiar în Spania. Oficialii FRF încearcă să mai găsească încă două adversare pentru echipa de tineret, care vor avea loc tot în cantonamentul din Spania.

"Unul dintre aversari e ştiut. Dacă la seniori o să jucăm cu Spania, acelaşi lucru nu-l dorim şi la tineret.În luna martie ne dorim să jucăm cu Spania chiar la ei acasă astfel încât să-i pregătim pe jucătorii tineri care în luna noiembrie vor face parte din lotul primei reprezentative. Da, cu siguranţă (n.r. vor fi mulţi români la meci). Primul gând a fost să picăm în grupa Italiei, care era cu siguranţă mai accesibilă, ne oferea posibilitatea să fim mai aproape de românii care trăiesc în Italia, al doilea gând să picăm cu Moldova, pentru că ştiti că vineri m-am întors din Moldova, iar relaţiile dintre România şi Moldova pe plan fotbalistic vor fi la un nivel foarte înalt în anii următori. Dar am picat cu Spania, ceea ce ne bucură în aceeaşi măsură, cred că vom avea mai mulţi români decât spanioli la meciul cu Spania din noiembrie.

Ne dorim să oferim jucătorilor meciuri de pregătire, cred că al doilea adversar nu se va ridica la nivelul Spaniei. Sunt discuţii pe care le avem, o să vă anunţăm când le vom închide  Contează şi jucătorii pe care o să-i avem, e un alt subiect de discutat între Contra şi Rădoi, în martie avem două meciuri şi la prima reprezentativă, e un subiect care va trebui decis, astfel încât să vedem şi ce adversari vom întâlni în meciurile amicale pentru naţionala de tineret", a declarat Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: romania u21euro 2019meci romania tineret 

viewscnt
Articole similare