Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Antrenor pentru FCSB! Gigi Becali a anunţat cu mare fast noua înţelegere: "Ce zic eu, aia face!"

BREAKING NEWS | Antrenor pentru FCSB! Gigi Becali a anunţat cu mare fast noua înţelegere: "Ce zic eu, aia face!"

Liga 1

Comentarii

Gigi Becali a lămurit statutul lui Bogdan Argeş Vintilă la FCSB. Finanţatorul vicecampioanei României susţine că tehnicianul are contract pe viaţă la echipă şi că va rămâne alături de el, chiar dacă nu va mai ocupa actuala poziţie din cadrul staff-ului.

FCSB a rezolvat o nouă problemă cauzată de pandemie de coronavirus, care a decalat data de finalizare a actualului sezon. Contractul lui Bogdan Argeş Vintilă se termina la finalul acestei luni, în timpul meciurilor din play-off, ceea ce ar fi cauzat o nouă criză la nivelul băncii tehnice. Totuşi, conducerea vicecampioanei României a rezolvat problema. 

Gigi Becali anunţă că Bogdan Argeş Vintilă continuă la FCSB

Bogdan Argeş Vintilă l-a cucerit pe Gigi Becali, iar acesta din urmă i-a oferit continuitate la FCSB. Deşi tehnicianul mai avea contract până pe 30 iunie, omul de afaceri a oferit o declaraţie clară în privinţa soartei lui Bogdan Argeş Vintilă. 

Antrenorul va conduce echipa cel puţin până la finalul sezonului şi, mai mult, şi-a asigurat locul lângă Gigi Becali pentru restul vieţii: "El nu are nevoie de prelungire, are contract pe toată viaţa lui, cum să-i prelungeşti unui om care are contract toată viaţa lui? N-ai cum. Nu expiră niciodată decât atunci când moare. A murit? Dacă n-a murit, înseamnă că e contractul în vigoare. Doar când moare el, atunci expiră contractul. El n-are voie să plece. 

I-a zis duhovnicul <<Asculţi ce zice Becali şi nu ai voie să pleci>>. Şi dacă vrea să plece, n-are voie să plece! Ce zic eu, aia face! N-are voie nici să plece dacă vrea să plece! Eu confirm de şase luni că Bogdan Vintilă e toată viaţa (n.r. - la FCSB), că o să lucreze, că al meu este şi face doar ce zic eu", a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Ilie Poenaru: "Cine nu ar vrea să antreneze la FCSB?"

În ultima perioadă, Ilie Poenaru a fost antrenorul care a recunoscut că şi-ar dorit să antreneze FCSB în viitor, dar că nu forţează o plecare de la Academica Clinceni, în acest moment: "Am fost întrebat dacă aş vrea să antrenez FCSB. Păi, cine nu ar vrea să antreneze la FCSB? Eu am spus că aş vrea să antrenez la FCSB, aş vrea să antrenez ca fiecare, că toţi ne dorim", declara Ilie Poenaru pentru Telekom Sport. 

Bogdan Argeş Vintilă a fost instalat ca antrenor la FCSB de Gigi Becali în august 2019, iar atunci finanţatorul susţinea că a fost această alegere, întrucât tehnicianul a lucrat cu Gică Hagi la Viitorul. 

FCSB se află pe locul secund în Liga 1, cu 26 de puncte, cu patru mai puţine decât liderul CFR Cluj şi la egalitate de puncte cu locul trei, care e ocupat de U Craiova.  

 

viewscnt
Articole similare