Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Antrenorul şi-a dat DEMISIA în această seară! Cutremur la echipă: în ce situaţie s-a ajuns

BREAKING NEWS | Antrenorul şi-a dat DEMISIA în această seară! Cutremur la echipă: în ce situaţie s-a ajuns

Superliga

Comentarii

Daniel Isăilă nu mai este antrenorul echipei din Arabia Saudită, Al Hazm, după ce clubul a ajuns într-o situaţie dificilă în campionat.

Daniel Isăilă a preluat-o pe Al Hazm în iunie 2018, atunci când a părăsit naţionala României U21 cu destinaţia Arabia Saudită. La acel moment, naţionala mică era în grafic pentru a ajunge la EURO U21 2019, iar locul lui Isăilă a fost luat de Mirel Rădoi, care a scris istorie la turneul din Italia şi San Marino. 

În al doilea sezon cu Al Hazm, Daniel Isăilă nu a reuşit să le păstreze încrederea şeicilor care conduc, iar vineri seara despărţirea sa de clubul saudit a fost oficializată. Fatală i-a fost remiza cu Al-Taawon de pe teren propriu, scor 0-0, într-un meci care a avut loc vineri. 

Antrenorul român mai avea contract până în iunie 2020, dar de vină a fost parcursul slab al lui Al Hazm în acest sezon. 

Al Hazm a ajuns în zona retogradării, pe 13, cu 16 puncte, după ce Al Ittihad remizat, vineri, cu Al Raed şi a urcat pe locul 12, ultimul care asigură prezenţa în prima ligă saudită. 

Al Fateh este pe 14, cu 10 puncte, pe 15 este Al Adalh (10 puncte), iar ultimul loc este ocupat de Damac (10 puncte). 

De-a lungul carierei, Daniel Isăilă a mai antrenat: FC Săcele, FC Braşov, Sportul Studenţesc, FCM Târgu Mureş, Astra şi România U21. 

Lui Răzvan Lucescu îi merge de minune în Arabia Saudită

Formaţia Al Hilal, antrenată de Răzvan Lucescu, a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Abha, într-un meci din etapa a XVI-a a campionatului Arabiei Saudite.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Carrillo ‘9 şi Gomis ’14.

Pentru Abha a înscris Andriatsima, în minutul 88.

Al Hilal este lider în clasament, cu 35 de puncte, cu unul mai mult decât a doua clasată, Al Nassr. Abha este pe poziţia a opta,cu 23 de puncte.

 

Afla mai multe despre: daniel isailaal-hazmplecare daniel isaila al-hazm 

viewscnt
Articole similare