Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Anunţ-bombă: înlocuitorul lui Gnohere vine de la Fiorentina! Transfer stelar la FCSB

BREAKING NEWS | Anunţ-bombă: înlocuitorul lui Gnohere vine de la Fiorentina! Transfer stelar la FCSB

FCSB

Comentarii

Cyril Thereau (34 de ani) ar putea reveni la FCSB în această iarnă. Gigi Becali (61 de ani) vrea să-l aducă pe atacantul care a mai jucat la FCSB şi a fost golgheterul echipei, intrând în isorie drept unul dintre cei mai buni stranieri care au jucat vreodată în România. Thereau, aflat acum pe final de carieră, a rămas în relaţii bune cu şefii de la FCSB şi ar putea încerca o nouă aventură în România.

Thereau e dorit de Becali, scrie Fanatik, latifundiarul din Pipera interesându-se de atacantul francez cu care a făcut profit în trect. Cyril Thereau e acum la Fiorentina, în Serie A. Sursa citată scrie că atacantul nu traversează o perioadă prea bună în Italia, iar Gigi Becali ar vrea să-l readucă la FCSB.

Cyril Thereau a mai jucat la FCSB în perioada 2006-2007, iar francezul a marcat de zece ori în 25 de meciuri. Ulterior, Becali l-a vândut pe Thereau în Belgia, la Anderlecht, pentru două milioane de euro.

La FCSB, Thereau l-ar putea înlocui pe Gnohere, despre care Gigi Becali a spus că are ofertă, dar preferă să-l lase să plece liber în vară.

US Orleans, FC Gap Hautes Alpes, Angers, Charleroi, FCSB, Anderlecht, Chievo, Udinese, Fiorentina şi Cagliari sunt echipele pe la care a trecut Cyril Thereau în carieră.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Thereau, care a jucat doar patru meciuri în acest sezon la Fiorentina.

Afla mai multe despre: ciyril thereaufcsbtransfergigi becali 

viewscnt
Articole similare