Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Anunţ incredibil! Cristiano Ronaldo a plecat şi nu se mai întoarce în Italia: situaţie DRAMATICĂ pentru Juventus

BREAKING NEWS | Anunţ incredibil! Cristiano Ronaldo a plecat şi nu se mai întoarce în Italia: situaţie DRAMATICĂ pentru Juventus

Serie A

Comentarii

Cristiano Ronaldo a părăsit de urgenţă Italia, în urmă cu câteva zile, iar acum nu mai poate reveni, din cauza problemelor cauzate de COVID-19. Portughezului i-a fost transmis, din partea autorităţilor italiene, că nu are voie să revină în ţară. În tot acest timp, Juventus este în alertă.

Cristiano Ronaldo nu revine în Italia. Planurile i-au fost date peste cap după ce a părăsit ţara

Potrivit Marca, Ronaldo şi-a luat familia şi a plecat cu un avion privat spre oraşul natal, Funchal, acolo unde este alături de mama sa, care în continuare este internată, după ce pe 2 martie a suferit un atac cerebral. 

După câteva zile petrecute pe insula Madeira, Cristiano Ronaldo a dorit să se întoarcă în Italia, dar nu i s-a mai permis accesul: "Cristiano Ronaldo nu s-a antrenat şi rămâne în Madeira pentru a vedea cum se desfăşoară evenimentele din Italia", a transmis Juventus. 

Recent, Angelo Borrelli, şeful Protecţiei civile din Italia, a precizat că numărul bolnavilor a ajuns la 2.076 faţă de marţi, în timp ce numărul celor infectaţi - inclusiv victime şi vindecaţi - este de 12.462.

Decese sunt 827, cu 196 în plus faţă de ziua precedentă. Bolnavi la Terapie Intensivă sunt 1.028, cu 151 mai mulţi faţă de marţi. 

Întreg teritoriul Italiei este "zonă roşie". 

Fotbalistul lui Juventus, Daniele Rugani, depistat pozitiv cu COVID-19. Clubul italian e în alertă

Virusul COVID-19 face victime în Italia şi printre fotbalişti. După miile de cazuri printre oamenii de rând din "Cizmă", a venit rândul fotbaliştilor să fie infectaţi. Juventus a confirmat, târziu în noapte, că Rugani a fost infectat cu noul virus pornit din China şi care s-a răspândit în toată lumea.

Italienii au anunţat că fotbalistul va intra în carantină şi îi va fi aplicat tratamentul, urmând a fi aplicate toate procedurile cerute de lege. Testul lui Rugani a ieşit pozitiv, chiar dacă acesta era asimptomatic. La fel se va întâmpla şi cu cei care au intrat în contact cu fotbalistul italian.

Nu se mai joacă în Serie A. Premierul Italiei a anunţat decizia

Reprezentanţii sportului italian s-au întâlnit, luni, de urgenţă, la Foro Italico, pentru a lua o decizie în privinţa competiţiilor sportive, totul în urma epidemiei cu coronavirus.

Premierul Italiei, Giuseppe Conte, a anunţat că toate activităţile sportive vor fi suspendate, inclusiv Serie A.

"Deja l-am informat pe preşedintele ţării. Nu putem permite să mai continue campionatul de fotbal, din păcate", a spus Conte, potrivit Gazzetta dello Sport. 

 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldocristiano ronaldo juventuscristiano ronaldo carantinacoronaviruscovid 19juventuschampions league 

viewscnt
Articole similare