Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Anunţ OFICIAL făcut de Dinamo în privinţa plecării lui Uhrin! Cehul a lăsat echipa departe de play-off

BREAKING NEWS | Anunţ OFICIAL făcut de Dinamo în privinţa plecării lui Uhrin! Cehul a lăsat echipa departe de play-off

Superliga

Comentarii

Preşedintele lui Dinamo, Florin Prunea, susţine că menţine legătura cu antrenorul Dusan Uhrin în vederea pregătirii din iarnă. "Câinii" au încheiat anul 2019 în afara locurile care duc în play-off, dar cehul se bucură de încrederea conducerii.

Dinamo e pe locul nouă în Liga 1, cu 28 de puncte, la şapte puncte de Viitorul, care e pe şase, iar şansele "câinilor" au scăzut dramatic după ultimele trei înfrângeri consecutive din campionat. Totuşi, momentan nu există semnale că ar putea avea loc o despărţire de antrenorul ceh, iar preşedintele Florin Prunea a susţinut că menţine legătura cu el pentru a planifica mutările din 2020. 

"Azi am vorbit cu Dusan, da. Suntem pe telefoane, ne uităm la jucători, discutăm... Totul e în regulă", a susţinut oficialul din "Ştefan cel Mare". 

Până la finalul sezonului regular, Dinamo mai are de disputat meciuri cu Astra, FC Voluntari, FCSB şi Gaz Metan: "Am suferit cu toţii, a fost un an greu. De fapt, această jumătate de an, din vară şi până acum. Dar ce nu te doboară, te întăreşte. Eu sper următoarele luni să fie mai bune pentru noi toţi", a mai spus Prunea. 

Afla mai multe despre: dusan uhrindinamoflorin prunea 

viewscnt
Articole similare