Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Anunţul anului: "Neymar se întoarce în Spania, dar nu la Barcelona, ci la Madrid"

BREAKING NEWS | Anunţul anului: "Neymar se întoarce în Spania, dar nu la Barcelona, ci la Madrid"

Real Madrid

Comentarii

Transferul lui Neymar de la Paris Saint-Germain la Real Madrid este din nou de actualitate, după ce presa spaniolă a anunţat vineri că preşedintele grupării "blanco" este dispus să facă pasul cel mare şi să stabilească un nou record prin aducerea atacantului brazilian.

Informaţia este confirmată chiar de către un fost coechipier al lui Neymar. Este vorba despre fundaşul Yuri Berchiche, transferat în această vară de Athletic Bilbao de la PSG, care dezvăluie o discuţie avută cu starul brazilian.

“Îl văd întorcându-se, dar mai degrabă în alb decât în albastru şi roşu. A fost fericit la Barcelona, încă îi place La Liga, pentru că am vorbit cu el despre asta. Suntem buni prieteni, este o persoană minunată. Dacă merge la Madrid, îi urez mult succes”, a declarat Yuri Berchiche pentru El Larguero.

În vârstă de 28 de ani, fundaşul spaniol a ajuns la PSG în aceeaşi perioadă în care a fost transferat şi Neymar de la Barcelona, pentru o sumă istorică: 222 de milioane de euro. Cei doi au împărţit vestiarul campioanei Franţei timp de un sezon, pentru ca Berchiche să revină în această vară în Spania, dar nu la Real Sociedad, de unde a fost transferat de PSG, ci la celălalt club basc important: Athletic Bilbao.

Anunţul făcut de Berchiche vine în contextul în care cotidianul Sport susţine că gruparea Real Madrid vrea să ofere 300 de milioane de euro pentru transferul atacantului brazilian Neymar de la Paris Saint-Germain. Potrivit sursei amintite, decizia preşedintelui de la Real, Florentino Perez, de a oferi această sumă uriaşă pentru Neymar a venit după ce madrilenii au pierdut Supercupa Europei, scor 2-4, în faţa celor de la Atletico.

Neymar a ajuns la Paris vara trecută, după ce PSG a plătit grupării FC Barcelona suma record de 222 de milioane de euro, reprezenântând clauza de reziliere a atacantului.

Afla mai multe despre: neymarberchichereal madrid 

viewscnt
Articole similare