Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Apare un nou stadion de cinci stele în România! Oraşul care va avea o arenă de 30.000 de locuri

BREAKING NEWS | Apare un nou stadion de cinci stele în România! Oraşul care va avea o arenă de 30.000 de locuri

Fotbal intern

Comentarii

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a anunţat că oraşul de pe Bega va avea un nou stadion cu o capacitate de 30.000 de locuri. La finalul lunii ianuarie, vor începe studiile de fezabilitate.

Timişoara va avea un stadion nou

Prin intermediul unui mesaj pe pagina de Facebook, Nicolae Robu a anunţat apariţia unei noi arene în Timişoara, care va fi la standarde europene şi care va putea organiza meciuri şi în competiţiile europene. 

Deşi Timişoara nu are echipă în prima ligă, după retrogradarea lui ACS Poli Timişioara, edilul are planuri mari. Pe lângă noul stadion, oraşul va avea şi o sală polivalentă: "PORNEŞTE EFECTIV PROIECTUL ‘STADION DE 30.000 DE LOCURI LA TIMIŞOARA’!

În preocuparea noastră tenace, începând din 2012, pentru obiectivul ‘Nou Stadion de 30.000 de locuri la Timişoara’, am aflat că s-a dat ordin de începere a lucrărilor, cu data de 27.01.2020, pentru elaborarea Studiului de Prefezabilitate, a Studiului de Fezabilitate şi a Altor studii de specialitate, de către CNI, către câştigătorul licitaţiei organizate pe temă de către CNI, Asocierea SC Lucian Simion Arhitectura SRL şi SC Construcţii Erbaşu SA.

Termenul de elaborare şi predare a documentaţiei la CNI este de 135 de zile, de la data de 27.01.2020. Succes CNI, deopotrivă în proiectul ‘Stadion’ şi în proiectul ‘Polivalentă’, din portofoliul Timişoarei! Din partea noastră, încă o dată o spun: aveţi tot suportul!", a anunţat primarul Timişoarei. 

Actualul stadion din Timişoara, "Dan Păltinişanu", este al doilea cel mai mare din România, după Arena Naţională. Totuşi, arena de pe Bega este într-un stadiu avansat de degradare. 

Afla mai multe despre: stadion nou romaniastadion nou timisoaranicolae robustadion fotbal romaniastadion dan paltinisanu 

viewscnt
Articole similare