Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Arjen Robben, revenire spectaculoasă în fotbal, la un an după ce a decis să se retragă! Anunţ oficial: a semnat!

BREAKING NEWS | Arjen Robben, revenire spectaculoasă în fotbal, la un an după ce a decis să se retragă! Anunţ oficial: a semnat!
Comentarii

Arjen Robben revine în fotbal la 36 de ani. Olandezul a semnat un contract cu Groningen, echipă la care a crescut, şi va reveni în Olanda, la 18 ani după ce a plecat de la Groningen. În ciuda vârstei înaintate, Robben va reveni pe teren, gata să o ajute pe Groningen în lupta din campionat.

Groningen a făcut anunţul oficial, pe reţelele sociale. Chinuit de accidentări, Robben s-a hotărât să renunţe la fotbal în vara lui 2019, când a plecat de la Bayern. Acum, la un an distanţă, Arjen Robben a ales să revină pe teren, la Groningen.

Fotbalistul a oferit prima reacţie în clipul de promovare a transferului său la Groningen: "Dragi prieteni şi fani ai lui Groningen, mă întorc acasă, după o aventură minunată de 18 ani de la plecarea din Groningen. Mă întorc acasă în aceste timpuri grele, de criză. În ultimele săptămâni, am avut multe discuţii cu stafful clubului, am ascultat chemarea suporterilor. Revin ca fotbalist la Groningen!", a spus Arjen Robben.

Arjen Robben a crescut la FC Groningen, unde şi-a început cariera, la juniori, în 1996. În 2002, Robben a plecat la PSV Eindhoven, apoi a mai jucat la Chelsea, Real Madrid şi Bayern Munchen.



Acum câteva săptămâni, Arjen Robben a dezvăluit că a fost căutat şi de şefii lui Bayern Munchen pentru a reveni, în iarnă, însă atunci a refuzat.

 

Afla mai multe despre: arjen robbentransfergroningen fc 

viewscnt
Articole similare