Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Arsenal a anunţat oficial că s-a despărţit de Unai Emery. Cine va sta pe bancă la următorul meci

BREAKING NEWS | Arsenal a anunţat oficial că s-a despărţit de Unai Emery. Cine va sta pe bancă la următorul meci

UEFA Europa League

Comentarii

Arsenal a anunţat astăzi despărţirea de Unai Emery, din cauza rezultatelor slabe din ultima vreme.

UPDATE: ”Tunarii” n-au mai câştigat un meci oficial din 24 octombrie şi au doborât astfel un record negativ care dura de aproximativ 27 de ani. Eşecul cu 2-1 în faţa lui Eintracht Frankfurt a fost decisiv pentru soarta lui Unai Emery. Conducerea lui Arsenal a anunţat pe site-ul oficial că Freddie Ljungberg va fi interimar până când conducerea va ajunge la o înţelegere cu un nou antrenor.


Arsenal nu a mai câştigat o partidă din 24 octombrie. De atunci, "tunarii" au strâns patru remize şi trei înfrângeri, în toate competiţiile.

Fanii au cerut plecarea antrenoului la meciul de joi, de pe "Emirates", al cărui rezultat face ca Arsenal să nu fie sigură de calificarea în 16-imile Ligii Europa. Arsenal conduce în clasament, cu zece puncte, urmată de Frankfurt, nouă puncte, Standard, şapte puncte, şi Guimaraes, două puncte. Mai sunt de jucat Standard - Arsenal şi Frankfurt - Guimaraes.

Totuşi, Arsenal are mari şanse de calificare, în Liga Europa, dar în campionat echipa este pe locul 8, cu 18 puncte după 13 etape, la opt puncte de Chelsea, formaţia de pe locul 4, ultimul care duce în Liga Campionilor. Tot opt puncte sunt şi până la locul 18, retrogradabil, ocupat de Norwich.

Potrivit presei engleze, locul lui Emery ar urma să fie luat de secundul acestuia, fostul internaţional suedez Freddie Ljungberg.

Emery, 48 de ani, este în funcţie la Arsenal din 23 mai 2018 şi în primul său sezon ca manger londonezii au ocupat locul 5 în Premier League, ratând Liga Campionilor pentru un punct.

viewscnt
Articole similare
FOTO Ea este femeia care i-a sucit mintile lui Ion Tiriac. La 81 de ani, omul de afaceri traieste...