Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Breaking News! Arsenal aruncă milioane pentru puştiul Ianis Stoica. ”Da, tată, dar eu vreau atât!” Gigi Becali a confirmat totul

Breaking News! Arsenal aruncă milioane pentru puştiul Ianis Stoica. ”Da, tată, dar eu vreau atât!” Gigi Becali a confirmat totul

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a confirmat că FCSB a primit o ofertă impresionantă pentru puştiul Ianis Stoica.

Atacantul în vârstă de 18 ani a impresionant în acest sezon, iar în urmă cu câteva zile a apărut o informaţie, conform căreia Arsenal ar fi intersată de jucătorul lui Gigi Becali, urmând ca totul să fie preluat de presa insulară. 

Mai mult decât atât, Gigi Becali a confirmat acum că FCSB a primit o ofertă de la Arsenal în valoare de 7.5 milione de euro. Becali nu s-a grăbit să accepte oferta, nu a fost mulţumit de sumă şi doreşte procente dintr-un eventual viitor transfer al puştiului Ianis Stoica. 

”Eu, la ora asta, am 7.5 milioane de euro pe Ianis Stoica. (n.r - de la Arsenal?) Da, tată! Şi eu vreau 10 milioane plus 20%”, a spus Gigi Becali, pentru AntenaSport.

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali nici nu lua în calcul vânzarea lui Ianis Stoica, dar acum, Gigi Becali s-a răzgândit şi este gata să se despartă de tânărul jucător pentru suma dorită de el. 

”Şi eu cred că voi lua bani mulţi, profilul lui de vârf, toţi mi-au spus, şi MM, şi antrenorii, chiar şi Edi. M-am bucurat dacă e nouar, că de nouar duce lipsă lumea asta.

Nu ştiu dacă e monitorizat de Arsenal, să îl monitorizeze, dar acum să nu se... E bine acum, poate peste un an sau doi să îl ia Arsenal, dar la ora asta nu e de vânzare. E puternic, are fizic, e înalt, are forţă, apare şi în faţa porţii, e inteligent, zici că are 23 de ani”, a spus Gigi Becali la PRO X.

Ianis Stoica a ajuns în presa internaţională după prestaţiile bune din acest sezon la FCSB. Atacantul de perspectivă ar fi dorit de Arsenal, potrivit The Sun, care a scris despre interesul "Tunarilor" pentru el.

Ianis Stoica a reuşit pentru FCSB în acest sezon 6 goluri in 14 partide, iar tânărul jucător este cotat la 450 de mii de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: becali-stoica-fcsb-arsenal 

viewscnt
Articole similare