Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Au bătut palma cu cel mai titrat fotbalist din istorie! Dani Alves semnează pe trei ani cu noua sa echipă

BREAKING NEWS | Au bătut palma cu cel mai titrat fotbalist din istorie! Dani Alves semnează pe trei ani cu noua sa echipă
Comentarii

Fundaşul brazilian Dani Alves (36 de ani) se va întoarce în ţara natală, fiind convins cu un contract valabil trei ani pe care niciun club european nu i l-ar fi putut oferi.

Dani Alves, liber de contract după despărţirea de PSG, este cât pe ce să semneze cu Sao Paulo, anunţă presa internaţională.

Bahia, FC Sevilla, FC Barcelona, Juventus şi PSG sunt echipele din CV-ul lui Alves, care a câştigat de trei ori cel mai râvnit trofeu din fotbal, UEFA Champions League. De altfel, Dani Alves este cel mai titrat fotbalist din istorie. Brazilianul a devenit, în această vară, primul fotbalist care ajunge la 40 de trofee câştigate în carieră.

"Unde pot să îmi depun CV-ul?" Aroganţa lui Dani Alves, după ce a rămas fără echipă

Dani Alves a rămas în această vară fără contract după despărţirea de Paris Saint-Germain, iar brazilianul îşi ocupă timpul cu glumele pe reţelele sociale.

A câştigat Copa America în acest an cu naţionala Braziliei, dar încă nu şi-a găsit echipă, însă se pregăteşte de alt job. "Caut un loc de muncă, unde pot să îmi depun CV-ul?", a scris glumeţul fotbalist pe contul său de Instagram.

Dani Alves nu s-a oprit doar aici şi a mers mai departe, postând poze în diverse ipostaze. Astfel, fundaşul dreapta şi-a imaginat cum ar fi arătat ca agricultor, şofer de taxi, paznic sau casier. 

Afla mai multe despre: dani alves 

viewscnt
Articole similare