Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Au bătut palma cu Radu Drăguşin! Bomba care a explodat vineri seara: ”Acord pe cinci ani!”

BREAKING NEWS | Au bătut palma cu Radu Drăguşin! Bomba care a explodat vineri seara: ”Acord pe cinci ani!”galerie foto

Stranieri

Comentarii

Potrivit Goal.com, Radu Drăguşin şi-a prelungit contractul cu Juventus pentru cinci ani.

Sursa citată anunţă că talentatul fundaş român s-a înţeles cu Juventus pentru un nou contract şi va semna în următoarele ore acordul cu actuala campioană a Italiei.

”Nu este oficial, dar fundaşul va semna în următoarele zile contractul cu Juventus. Acordul este total, iar talentatul jucător va parafa noua înţelegere pentru următorii cinci ani” anunţă sursa citată.

Vestea l-a prins pe consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, în studioul Telekom Sport. ”Era de aşteptat. Acum rămâne de văzut dacă rămâne la prima echipă, asta ar fi important şi să joace” a declarat Andrei Vochin, la Sport Report.

Radu Drăguşin, printre jucătorii care merită urmăriţi potrivit UEFA

Site-ul UEFA l-a inclus pe fotbalistul român Radu Drăguşin (18 ani) pe lista jucătorilor tineri care pot "exploda" în 2021.

Specialiştii şi corespondenţii UEFA au întocmit o listă a celor mai valoroşi tineri fotbalişti din lume, care pot cunoaşte un progres fantastic în anul care doar ce a debutat. În lista de 50 de nume, se regăseşte şi cel al românului Radu Drăguşin, de la Juventus Torino.

"De două sezoane la Juventus, impozantul căpitan al echipei de tineret a debutat recent în Serie A şi în Liga Campionilor. Este înalt, puternic şi talentat. Urmăriţi-l cu atenţie la Campionatul European de Tineret din 2021", scrie site-ul UEFA.

Juve l-a refuzat pe Rudiger pentru el!

Potrivit presei italiene, Juventus a refuzat să-l transfere pe Antonio Rudiger, după ce Andrea Pirlo a confirmat că este mulţumit de fundaşii pe care îi are la dispoziţie. Jurnalistul Luca Cimini anunţă că Juventus a refuzat să-l transfere pe fundaşul lui Chelsea, Antonio Rudiger, care a fost propus campioanei Italiei.

O mişcare în strânsă legătură cu încrederea pe care Pirlo o are în fundaşii săi şi în tânărul internaţional român, Radu Drăguşin: ”Andrea Pirlo are încredere în Drăguşin, un fundaş născut în 2002, care şi-a făcut deja debutul la prima echipă, inclusiv în Champions League. Ideea clubului este să conteze tot mai mult pe gigantul român, iar din acest motiv, Juventus nu va face niciun transfer în următorul mercato în zona de apărare” anunţă sursa citată.

Fundaşul român legitimat la Juventus Torino, Radu Drăguşin, a debutat în Serie A,  în partida pe care echipa sa a câştigat-o pe terenul celor de la Genoa, scor 3-1, într-o partidă din etapa a 11-a din Liga 1.

Internaţionalul român de tineret, Radu Drăguşin, a fost introdus de către Andrea Pirlo în minutul 90 al partidei pe care Juventus a câştigat-o în deplasare, la Genoa, scor 3-1.

Afla mai multe despre: radu drăguşinjuventus 

viewscnt
Articole similare