Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Au bătut palma. Primul transfer al Barcelonei din "era" Quique Setien: vine din ţara lui Messi!

BREAKING NEWS | Au bătut palma. Primul transfer al Barcelonei din "era" Quique Setien: vine din ţara lui Messi!

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a făcut primul transfer al iernii. Santiago Ramos Mingo (18 ani) a semnat cu echipa antrenată mai nou de Quique Setien, vine de la Boca Juniors şi va juca la echipa a doua a clubului blaugrana. Sport, ziarul de casă al echipei de pe Camp Nou, a făcut anunţul mutării reuşite de trupa blaugrana.

Santiago Ramos Mingo, un fundaş de mare viitor, a fost acontat de FC Barcelona. Crescut de Boca Juniors, argentinianul a semnat cu echipa a doua a Barcelonei şi va sosi imediat, în iarnă, dacă e posibil, sau în vară. Asta dacă şefii celor două cluburi nu ajung la o înţelegere. Santiago Ramos Mingo a debutat la echipa mare a Bocăi, dar n-a semnat încă un contract de profesionist.

Jose Mari Bakero, directorul sportiv al FC Barcelona B, a discutat personal cu fotbalistul, ocupându-se de tot toate detaliile şi negocierile.

Barcelona vrea să-l aducă încă din ianuarie pe Ramos Mingo, însă rămâne de văzut dacă va reuşi să-i convingă pe şefii Bocăi Juniors să accepte transferul.



Deşi are doar 18 ani şi este, practic, doar un junior, Santiago Ramos Mingo are deja o cotă de piaţă de 500.000 de euro, potrivit specialiştilor de la site-ul transfermarkt.com.

 

 

Afla mai multe despre: santiago ramos mingotransferfc barcelona 

viewscnt
Articole similare