Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Barcelona în stare de şoc! Leo Messi şi-a anunţat clubul că pleacă. Fostul preşedinte anunţă: "Nu poate să plece, nu are cum!"

BREAKING NEWS | Barcelona în stare de şoc! Leo Messi şi-a anunţat clubul că pleacă. Fostul preşedinte anunţă: "Nu poate să plece, nu are cum!"galerie foto

Lionel Messi

Comentarii

Leo Messi pleacă de la Barcelona. Cel puţin asta susţine presa din Argentina, ca informaţie de ultimă oră

Update: Fostul preşedinte al Barcelonei, Joan Gaspart a vorbit despre posibilitatea ca Leo Messi să plece de la Barcelona: "Nu poate. Eu am văzut contractul şi este foarte clar. Clauza expiră în luna iunie, nu există cale de întoarcele. Prefer să plece la anul când o va face pentru 700 de milioane. Aici decide clubul, nu jucătorul! Îl iubesc pe Messi, dar iubesc mai mult Barcelona! Să se plătească acea clauză şi asta e. Să rămâi fără Messi pentru o sumă mai mică decât clauza lui e mai umilitor decât acel 2-8" a explicat Joan Gaspart, pentru Radio MARCA.


Update: Carles Puyol, legendarul căpitan blaugrana a reacţionat în urmă cu câteva minute pe Twitter: "Respect şi admiraţie pentru tine, Leo! Ai tot sprijinul meu, prietene!"

 

 


Update: La scurt timp distanţă, cotidianul catalan Sport, foarte apropiat de FC Barcelona, anunţă de asemenea intenţiile lui Messi de a o părăsi pe Barca


Update: MARCA şi AS, cele două cotidiane din Madrid citează de asemenea televiziunea argentiniană care a anunţat prima intenţia lui Leo Messi.


"La Pulga" şi-a anunţat clubul prin intermediul unui fax că vrea să plece de la FC Barcelona. Super starul catalanilor va apela la o clauză din contract care îi permite să rupă unilateral contractul la finalul fiecărui sezon, scrie publicaţia argentiniana, tycsports.

Presa din Argentina: Messi a anunţat clubul că pleacă de la Barcelona!

După reunirea cu Ronald Koeman, Messi a decis că este momentul să pună punct unei cariere fabuloase la FC Barcelona.

La 33 de ani, aproape de finalul unei cariere de vis, Lionel Messi va trebui să-şi caute o nouă provocare. Sursa citată scrie că Manchester City şi Internazionale Milano sunt cele mai posibile destinaţii ale superstarului care a dominat fotbalul mondial alături de marele său rival, Cristiano Ronaldo. TycSports nu exclude nici posibilitatea ca Messi să revină la Newell's, clubul din Argentina unde a recunoscut ca vrea să-şi încheie cariera.

Cert este că viitorul lui Messi la Barcelona pare în aer în acest moment.

Leo Messi are 634 de goluri în 731 de meciuri pentru FC Barcelona şi a cucerit nu mai puţin de 34 de trofee. Este de asemenea posesorul a şase Baloane de Aur, fiind fără doar şi poate, cel mai mare jucător din istoria grupării catalane.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: leo messibarcelona 

viewscnt
Articole similare