Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Becali a anunţat prima plecare a iernii de la FCSB: "Nu mai am nevoie de el. La revedere!". Jucătorul care îşi face bagajele

BREAKING NEWS | Becali a anunţat prima plecare a iernii de la FCSB: "Nu mai am nevoie de el. La revedere!". Jucătorul care îşi face bagajele

FCSB

Comentarii

Bozhidar Chorbadzhiyski (24 de ani), fotbalist împrumutat de FCSB de la ŢSKA Sofia în luna septembrie, e primul fotbalist care va pleca în iarnă de la FCSB. Gigi Becali (61 de ani) a făcut anunţul în ceea ce-l priveşte pe fotbalistul bulgar, despre care a spus că nu mai este nevoie la viceampioana României.

Becali a început curăţenia de iarnă la FCSB, iar bulgarul Chorbadzhiyski este prima "victimă" a latifundiarului din Pipera. Omul de afaceri a anunţat că vicecampioana României nu mai are nevoie de serviciile fundaşului adus sub formă de împrumut de la ŢSKA Sofia la sugestia fostului director sportiv, Narcis Răducan (44 de ani).

"Nu se mai schimbă nimic. Chorbadzhiyski nu mai rămâne la FCSB, nu mai am nevoie de el! Va pleca în iarnă. La revedere!", a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Chorbadzhiyski a jucat în doar cinci meciuri pentru FCSB până acum. Pentru care FCSB să-l păstreze, Becali ar trebui să plătească 300.000 de euro, o sumă considerată prea mare de patron. Pe postul bulgarului, cel de fundaş central, FCSB îi mai are la dispoziţie pe Bogdan Planic şi Iulian Cristea, iar la nevoie pot juca acolo Momcilovic, Filip, Soiledis sau Dragoş Nedelcu.

Bozhidar Chorbadzhiyski va pleca de la FCSB în iarnă, a anunţat Gigi Becali

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbchorbadzhiyskiplecare 

viewscnt
Articole similare