Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Becali a detonat BOMBA cu transferul lui Florinel Coman înainte de derby: "9 milioane mi-au dat". Ofertă OFICIALĂ

BREAKING NEWS | Becali a detonat BOMBA cu transferul lui Florinel Coman înainte de derby: "9 milioane mi-au dat". Ofertă OFICIALĂ

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a anunţat, vineri, cu două zile înainte de derby-ul cu Dinamo, că a primit o ofertă în valoare de 9 milioane de euro pentru Florinel Coman.

Ofertă de transfer pentru Florinel Coman. Gigi Becali cere 20 de milioane de euro

Gigi Becali primeşte oferte peste oferte pentru Florinel Coman, care rămâne unul dintre cei mai atractivi fotbalişti de la FCSB. Cu câteva zile înainte de derby, finanţatorul a recunoscut că o echipă din MLS s-a interesat de "Mbappe". Totuşi, suma de transfer nu a fost pe placul omului de afaceri, iar acesta a cerut 20 de milioane de euro: 

"Ieri am primit ofertă oficială pentru Coman de 7 milioane jumătate şi impresarului ar trebui să-i plătesc 1.5 milioane de euro. 9 milioane pe 50% din Coman! Nici nu m-a interesat, e de la un club din America. Am spus că Florinel Coman nu trebuie să plece în America. Pe 100% sunt 18 milioane. Nu-l dau cu 18 milioane, îl dau cu 20 de milioane. Stai puţin. Acum e important ca şi Rădoi să facă ce e bine pentru fotbal. Dacă îl iei şi îl pui pe bancă la naţională, mai bine se duce la U21 şi joacă acolo. Coman mai are timp, are 21 de ani",  a declarat finanţatorul FCSB pentru Pro X.  

Florinel Coman, cel mai bun sezon la FCSB

În vârstă de 21 de ani, Florinel Coman trece printr-o formă senzaţională. Totul a început la Campionatul European de Tineret, din vara trecută, unde a fost printre cei mai buni jucători ai României U21, alături de care a ajuns până în semifinale. Apoi, odată cu începerea sezonului în Liga 1, Florinel Coman şi-a pus imediat amprenta şi este în acest moment cel mai bun marcator din Liga 1.

Deşi nu joacă atacant, Florinel Coman este pe primul loc în clasamentul golgheterilor din Liga 1, cu 11 reuşite, peste Gabi Iancu (10 goluri) şi Denis Alibec (9 goluri). În plus, are şi 9 assist-uri în Liga 1. Practic, Florinel Coman a contribuit la 20 dintre cele 35 de goluri înscrise de FCSB în Liga 1.

Şi cota pe transfermarkt.com i-a crescut. În acest moment, Florinel Coman este cotat la 5,5 milioane de euro, faţă de 3,5 milioane de euro - cât valora la începutul sezonului. Florinel Coman şi Dennis Man sunt cel mai bine cotaţi jucători de la FCSB.

Afla mai multe despre: florinel comangigi becalitransfer florinel comanflorinel coman suaflorinel coman transfer mlsoferta florinel coman 

viewscnt
Articole similare