Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Becali a vrut să încalce regula U21, cu Petrolul: "Ce facem, că pierdem cu 3-0?". "Lecţia" pentru Burleanu, coşmar pentru FCSB

BREAKING NEWS | Becali a vrut să încalce regula U21, cu Petrolul: "Ce facem, că pierdem cu 3-0?". "Lecţia" pentru Burleanu, coşmar pentru FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) a dezvăluit, luni, că a vrut să încalce regula U21 impusă de FRF în meciul cu Petrolul, câştigat cu 1-0. Omul de afaceri s-a trezit într-o situaţie neplăcută, după ce Octavian Popescu a fost schimbat la pauză, iar Eduard Radaslavescu s-a accidentat în startul reprizei secunde.

Schimbarea lui Octavian Popescu la pauza meciului cu Petrolul putea face un mare rău celor de la FCSB. Introdus în locul lui Popescu, Eduard Radaslavescu s-a accidentat şi nu a putut continua, astfel că "roş-albaştri" au fost nevoiţi să joacă cu un alt tânăr pe care nu l-au folosit deloc în acest sezon.

FCSB - Petrolul 0-3, la masa verde? Gigi Becali: "Am vrut să bag un alt jucător. Tu ai ceva la cap şi nu respecţi legea!"

Înaintea intrării lui Andrei Pandele (18 ani), mijlocaş central, Gigi Becali a dorit să încalce regula U21 şi să introducă pe teren un jucător care nu respecta criteriul de vârstă impus de FRF. Totuşi, stafful "roş-albaştrilor" l-a oprit şi Pandele a fost trimis pe teren.

"Aseară voiam să bag un jucător, un atacant, dar mi-au zis ei "nu". Da, mă, las că bag un jucător. Păi şi ce facem, că pierdem 3-0 la masa verde? Cum să pierd 3-0, mă? Păi, buna mea credinţă s-a văzut, dar dacă tu ai ceva la cap şi nu respecţi legea. Ce să fac eu, să pierd meciul că vrei tu? Eu vreau să câştig bani! Nu există nicăieri în lume, e prea mare dictatura", a spus Gigi Becali, la Palat.

FCSB - Petrolul 1-0, în Superliga

FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 1-0, gruparea Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii.

Pe Arena Naţională, Dawa a trimis peste poarta ploieştenilor, în minutul 22, la un corner executat de Florinel Coman. Zima a avut intervenţia meciului în minutul 45, la lovitura liberă a lui Coman, iar la cornerul care a urmat, bucureştenii au trimis din nou în bară, prin Alhassan, apoi Şut a şutat, iar balonul a fost scos de pe linia porţii şi prima repriză s-a încheiat fără gol, dar cu două cartonaşe galbene încasate de Ngezana şi Grozav.

Bucureştenii au făcut trei schimbări la pauză şi imediat după reluare au înscris. Mario Bratu a aşteptat prea mult şi a pierdut balonul, Florinel Coman a pătruns, a trimis în faţa porţii şi balonul a intrat în plasă, lovit de Luis Phelipe şi deviat de Ţicu. Era minutul 46 şi, după două minute, Zima a intervenit la şutul lui Radaslavescu.  Coman a şutat pe lângă poartă, în minutul 57, iar Băluţă a intrat în careu însă a trimis în plasa laterală. Ţicu a şutat puternic în minutul 84, dar Târnovanu a prins şi FCSB s-a impus cu 1-0. Bucureştenii au 64 de puncte şi sunt lideri, în timp ce Petrolul, cu 35 de puncte, nu mai are nicio şansă să intre în play-off.

FCSB: Târnovanu - Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic – Alhassan (Lixandru 46), Şut, Oct. Popescu (Radaslavescu 46; Pandele 57) – Al. Băluţă (V. Creţu 84), Miculescu (Luis Phelipe 46), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

PETROLUL: Zima - Meijers, Garutti, Huja, Ţicu – Hanca (Işfan 57), Seto (Diomande 77), Jair (Jyry 71) - M. Bratu (D. Radu 57), Berisha (Irobiso 71), Grozav. ANTRENOR: Florin Pîrvu

Cartonaşe galbene: Ngezana 45+3, AL. Băluţă 73, Radunovic 84, A. Vlad 90+6 (pe bancă) / Grozav 45+3, Garutti 75, Işfan 84

Arbitri: Florin Andrei - Vasile Marinescu, Cristian Marius Marchidanu - Cristian Moldoveanu

Arbitri VAR: Cătălin Popa - Iulian Dima

Observator: Eduard Dumitrescu

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbregula u21 

viewscnt
Articole similare