Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Becali dinamitează campionatul cu acest transfer! Revenire de cinci stele în România: oferta a fost lansată

BREAKING NEWS | Becali dinamitează campionatul cu acest transfer! Revenire de cinci stele în România: oferta a fost lansată

Superliga

Comentarii

Gigi Becali negociază "la sânge" cu danezii de la Esbjerg pentru transferul internaţionalului român Adrian Petre (21 de ani). FCSB insistă pentru atacantul român, care ar urma să-l înlocuiasă pe Harlem Gnohere (31 de ani), acesta din urmă fiind pe picior de plecare.

Harlem Gnohere, OUT. Adrian Petre, dorit la FCSB

Vicecampioana României caută un atacant, care să facă diferenţa în meciurile rămase din sezonul regular, dar şi în partidele decisive din play-off, acolo unde Gigi Becali nu vrea să mai rateze titlul, încă o dată. 

Astfel, cu Harlem Gnohere ca şi plecat, Gigi Becali s-a reorientat şi a mers pe o pistă mai veche pe care a urmărit-o. Atacantul lui Esbjerg, Adrian Petre, ar putea ajunge în această iarnă la FCSB, după ce a mai fost dorit şi în trecut de Gigi Becali. 

Prima ofertă pentru Adrian Petre, refuzată de danezi

Fostul atacant de la UTA Arad a intrat în atenţia lui Gigi Becali încă de când se afla la echipa din România, dar atacantul a ales, în cele din urmă, Danemarca. Petre a redevenit interesant pentru FCSB după Campionatul European U21, dar transferul nu s-a realizat.

Acum, Gigi Becali a lansat o nouă ofertă pentru Adrian Petre, care e văzut drept omul potrivit în atac. Conform surselor Telekom Sport, prima ofertă făcută de FCSB în aceste zile a fost refuzată de conducerea danezilor. 

Totuşi, Becali nu s-a ridicat de la masa negocierilor, iar acesta e aşteptat cu o nouă ofertă pentru internaţionalul român, care a înscris cinci goluri, în 19 partidei în acest sezon. 

  • 1.3 milioane de euro e cota lui Adrian Petre

Harlem Gnohere s-a despărţit de FCSB. "Roş-albaştrii" au plecat în cantonament fără atacantul francez

Neoficial, Gnohere s-a despărţit deja de FCSB, el nefiind luat în stagiul de pregătire din Spania. Oficial, despărţirea este doar o chestiune de timp. Sursele Telekom Sport au indicat şi din ce campionate vine interesul pentru Gnohere. 

  • 2 - două milioane de euro este cota lui Harlem Gnohere, conform Transfermarkt.de
  • 132 de meciuri are Harlem Gnohere în Liga 1 şi 58 de goluri - cu şase reuşite mai puţin decât cei mai buni marcatori străini all time din Liga 1: Eric şi Wesley

Mijlocaşul Diogo Salomao şi fundaşii de bandă Claudiu Belu şi Alexandru Stan, intraţi de asemenea în dizgraţia lui Gigi Becali, au fost lăsaţi la rândul lor în afara lotului care a plecat duminică dimineaţă în Spania.

 

Afla mai multe despre: gigi becaliinlocuitor harlem gnoheretransfer adrian petre fcsbfcsbadrian petregigi becali adrian petre 

viewscnt
Articole similare