Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Beşiktaş şi-a dat afară antrenorul! Mircea Lucescu e printre variantele de înlocuitori

BREAKING NEWS | Beşiktaş şi-a dat afară antrenorul! Mircea Lucescu e printre variantele de înlocuitori

Campionate

Comentarii

Abdullah Avci (56 de ani) a plecat de la Beşiktaş, după ce şi-a luat la revedere de la echipă printr-un mesaj scris pe reţelele sociale, iar presa din Turcia a anunţat încă din urmă cu câteva zile că, dacă Avci va pleca, Mircea Lucescu (74 de ani) e pe lista başkanilor în ceea ce priveşte înlocuitorul acestuia.

Beşiktaş l-a dat afară pe Avci după mai puţin de un an de la instalarea antrenorului în funcţie. Rezultatele slabe din ultima perioadă i-au adus demiterea lui Abdullah Avci. Avci a fost numit în luna mai a anului trecut antrenor la Beşiktaş, în locul lui Şenol Gunes, cel care a fost numit selecţioner al Turciei în locul lui Mircea Lucescu.

CNN Turk scrie că Mircea Lucescu e pe lista lui Beşiktaş, dar totuşi primul nume de pe lista başkanilor este fostul fotbalist Sergen Yalcin.

Printre variantele menţionate se numără şi Mircea Lucescu, despre care CNN Turk notează că ar putea contribui la reconstrucţia lotului. “Ar putea exista şi varianta cu Lucescu într-o formulă a secţiei de fotbal cu Sergen Yalcin sau Tayfur Havutcu antrenor”, adaugă sursa citată.



Celelalte variante sunt Tayfun Korkut, Samet Aybaba, Unal Karaman şi Mustafa Denizli.

Afla mai multe despre: besiktasmircea lucescuabdullah avci 

viewscnt
Articole similare