Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Bogdan Andone semnează prelungirea contractului cu Astra! Antrenorul nu i-a menajat pe fotbalişti după meciul slab cu Gaz Metan: "Am avut o discuţie dură" EXCLUSIV

BREAKING NEWS | Bogdan Andone semnează prelungirea contractului cu Astra! Antrenorul nu i-a menajat pe fotbalişti după meciul slab cu Gaz Metan: "Am avut o discuţie dură" EXCLUSIV

Astra Giurgiu

Comentarii

Antrenorul Astrei, Bogdan Andone, s-a înţeles cu conducerea în privinţa prelungirii contractului pentru încă un sezon. Tehnicianul urmează să semneze noua înţelegere miercuri.

Bogdan Andone, reconfirmat la Astra

Conducerea fostei campioane a ales să meargă tot pe mâna lui Bogdan Andone şi din sezonul următor, după ce tehnicianul a reuşit să califice echipa în actuala ediţie a play-off-ului Ligii 1. 

Antrenorul a oferit ultimele detalii, după ce marţi i-a expirat, oficial, contractul cu Astra: "Am discutat azi cu Dani Coman şi cu avocaţii, iar ei pun la punct ultimele detalii. Mâine dimineaţă, la stadion, voi semna noul contract. Contractul e pe încă un sezon. Am căzut de acord să muncim pe încă un an de zile, să ne facem o strategie pentru sezonul următor. Discuţia mea cu ei a fost despre contract şi despre ce vrea clubul în următorul sezon. Vreau să termin acest sezon. 

Vom vedea ce se întâmplă cu Denis Alibec, cu Gabi Tamaş, vedem ce jucători pleacă şi ce jucători vin. În acest sezon trebuie să terminăm cât mai sus posibil", a declarat Bogdan Andone în cadrul emisiunii Sport Report.  

Bogdan Andone, supărat pe jucătorii săi după remiza cu Gaz Metan

Bogdan Andone a recunoscut că nu a fost mulţumit de jucătorii săi în remiza cu Gaz Metan, scor 0-0: "Aseară a fost un meci delicat, dificil, iar azi am avut o discuţie mai dură cu ei la antrenamente. Nu e simplu ca după o pauză atât de lungă... Singura echipă care a arătat bine a fost FCSB, care are jucători tineri, de valoare, iar aceste lucruri s-au văzut. Cred că faptul că Gaz Metan a rămas în zece oameni ne-a afectat misiunea. Echipa mea e una de contraatac, nu de posesie, iar aceste lucruri le-am mai discutat cu ei. Pe fază de atac poziţional nu avem răbdare, vrem să jucăm decisiv, toţi din atac vor să dea decisiv, vor să dea pasa finală", a mai spus tehnicianul giurgiuvenilor.  

 

Afla mai multe despre: bogdan andonebogdan andone astrabogdan andone contractastraantrenor astra 

viewscnt
Articole similare