Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Bombă în Liga 1! Gabi Iancu pleacă de la Viitorul. Mircea Rednic a confirmat mutarea: "L-am protejat pentru acest meci"

BREAKING NEWS | Bombă în Liga 1! Gabi Iancu pleacă de la Viitorul. Mircea Rednic a confirmat mutarea: "L-am protejat pentru acest meci"

Fotbal

Comentarii

Cel mai bun marcator al celor Viitorului Constanţa din ultimii ani, Gabriel Iancu (26 de ani), este foarte aproape de un nou transfer, după cum a recunoscut antrenorul său, Mircea Rednic.

Înaintea partidei cu Viitorul Constanţa - FC Hermannstadt, de duminică seară, restanţă din etapa a 12-a din Liga 1, antrenorul gazdelor, Mircea Rednic, a recunoscut faptul că nu se va putea baza pe golgeterul echipei sale, Gabriel Iancu, deoarece acesta se află în tratative avansate cu o formaţie din Liga 1.

"La Iancu sunt nişte probleme, dar e o combinaţie, între probleme medicale şi o bună ofertă. Atâta vă spun. L-am protejat un pic în perioada asta. Sunt şanse să plece. Întrebaţi clubul dacă e bună oferta. Eu sunt preocupat şi îngrijorat să-i găsesc înlocuitor. Discuţiile sunt avansate. (Ţara?) România. Haideţi, gata, nu mai insistaţi", a declarat Mircea Rednic, înaintea meciului cu Hermannstat.

Trei formaţii din Liga 1 îşi pot permite transferul fotbalistului Viitorului, Gabi Iancu, dar şi să-i ofere un contract pe măsură: FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova. Cum la FCSB a jucat deja, şi aventura nu a fost deloc una bună, cel mai probabil, Gabi Iancu va ajunge la una dintre formaţiile Universitatea Craiova şi CFR Cluj.

Ajuns la 26 de ani, Gabi Iancu a evoluat în carieră, până acum, la Viitorul Constanţa, FCSB, Karabukspor, Termalica, FC Voluntari şi Dunărea Călăraşi

Bombă în Liga 1! Gabi Iancu pleacă de la Viitorul. Mircea Rednic a confirmat mutarea: "Tratativele sunt avansate"

În ultimele sezoane, Gabi iancu a fost unul dintre cei mai buni marcatori din Liga 1, cu 24 de goluri în ultimel trei sezoane. Forma bună i-a oferit şi oportunitatea de a evolua în tricoul echipei naţionale a României. A strâns patru selecţii sub tricolor.

Cota de piaţă a lui Gabi Iancu, conform Transfermarket, este de 1.3 milioane de euro. Sunt şanse foarte mari ca Viitorul Constanţa să obţină o sumă puţin mai mică decât cota de piaţă, care să se învârtă în jurul sumei de 1 milion de euro.

În 2013, Viitorul l-a vândut pe Gabi Iancu la FCSB în schimbul sumei de 500.000 de euro, iar la Viitorul s-a întors liber de contract, în 2019, după o aventură la Dunărea Călăraşi.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare