Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | BOMBĂ în Liga 1! Revin în România: 3 transferuri de FOC făcute pentru un nou titlu

BREAKING NEWS | BOMBĂ în Liga 1! Revin în România: 3 transferuri de FOC făcute pentru un nou titlu

Superliga

Comentarii

Astra a reuşit să-i convingă să revină la Giurgiu pe Kehinde Fatai (29 de ani), Takayuki Seto (33 de ani) şi Seidu Yahaya (30 de ani). Ultimul a ajuns în aceste zile în cantonamentul Astrei din Turcia.

Astra l-a convins şi pe Seidu Yahaya

Astra Giurgiu va ataca un nou titlu în Liga 1, după ce patronul Ioan Niculae a reuşit să-i convingă pe cei trei străini să revină. Ultimul ajuns în lotul lui Bogdan Andone este Seidu Yahaya, mijlocaş ghanez, care a mai evoluat la Giurgiu între 2012 şi 2015, perioadă în care a cucerit Cupa României şi Supercupa României. 

Yahaya a fost un fotbalist apreciat la Astra, pentru care a jucat în 66 de partide şi a marcat de patru ori. De-a lungul carierei, Yahaya a mai jucat la: Anagennisi Karditsas, AEK Atena, Maccabi Haifa, Sheriff, Dinamo Minsk şi Al Feiha.

Ultimii doi veniţi în lot, Kehinde Fatai şi Seidu Yahaya, vor juca în repriza a doua a amicalului pe care Astra îl va disputa, joi, împotriva lui Szeged. 

Kehinde Fatai, revenit la Astra

În vârstă de 29 de ani, Fatai a jucat în 2018-2019 la Dinamo Minsk, formaţie pentru care a înscris de 8 ori. De când a plecat din România, Fatai a mai jucat pentru Club Brugge, Sparta Praga şi UFA. Acum, a rămas liber de contract. Pe vremea când evolua în România, Fatai intrase în atenţia celor de la FCSB. Nigerianul a refuzat intenţiile roş-albaştrilor. De asemenea, Fatai a fost unul dintre jucătorii aduşi în discuţie pentru naturalizare.

Takayuki Seto, bifat de Astra

Mijlocaşul de 33 de ani a ajuns în România în 2007, când avea doar 21 de ani. De atunci, şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Astra, unde a avut cele mai bune momente din cariera sa. Seto are nu mai puţin de 321 de apariţii pentru Astra, pentru care a marcat 30 de goluri şi 25 de assist-uri.

Mijlocaşul japonez a mai jucat de-a lungul carierei la Osmanlispor (Turcia), Ventforet Kofu (Japonia) şi ultima oară a evoluat pentru RFS, în Letonia. În acest moment este cotat la 400.000 de euro. Acum, Seto este aproape să se transfere din nou la Astra, club la care s-a făcut cunoscut.

Afla mai multe despre: astrakehinde fataitakayuki setoseidou yahayatransferuri astra 

viewscnt
Articole similare