Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | BOMBA momentului! Gigi Becali cumpără o altă echipă. Anunţ OFICIAL

BREAKING NEWS | BOMBA momentului! Gigi Becali cumpără o altă echipă. Anunţ OFICIAL

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a mărturisit miercuri că va achiziţiona o echipă de fotbal feminin pentru a se supune legii.

Patronul formaţiei FCSB, Gigi Becali a reacţionat iniţial vehment după ce Comitetul Executiv al FRF a decis ca formaţiile din Liga 1 să fie obligate în anii următori să-şi înfiinţeze secţii de fotbal feminin pentru a putea primi licenţa necesară pentru a juca în primul eşalon.

La câteva luni distanţă, Gigi Becali a confirmat că ”dacă este obligatoriu” va înfiinţa o echipă de fotbal feminin care să reprezinte FCSB. Latifundiarul din Pipera este dispus să investească într-o echipă care să-i reprezinte interesele lui şi clubului său.

El a confirmat această informaţie şi a făcut-o în stilul său caracteristic: ”Dacă o să fie obligatoriu, o să cumpărăm una. Eu nu fac niciodată. Le dau 10.000 de euro sponsorizare. Cum să meargă un bărbat în vestiar? Eu spun cum văd lucrurile normale. Opinia mea: femeia nu trebuie să facă femeia. Chiar ne-a rugat o echipă să joace pe piept cu FCSB, ca să le dau 10.000 de euro. Tu nu te gândeşti? Dacă îi dă cu mingea în piept?” a declarat Gigi Becali la Pro X

Cu privire la acest subiect, Becali declara în luna iulie: ”Nu poate să-mi impuna nimeni ce să fac cu societatea mea comerciala. Sunt banii mei, nu vreau sa fac. Vrei? Fă tu! Ai bani? Fă! Dacă face cineva, face că-i place. Doar n-o sa ma duc acum sa ma uit la fotbal de femei. Nu-mi place!”

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe