Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Burleanu, resemnat în cazul lui Răzvan Marin. Ce a transmis Ajax în problema participării la EURO U21: "Trebuie să înţelegem asta!"

BREAKING NEWS | Burleanu, resemnat în cazul lui Răzvan Marin. Ce a transmis Ajax în problema participării la EURO U21: "Trebuie să înţelegem asta!"

Echipa națională

Comentarii

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a vorbit despre problema participării lui Răzvan Marin la Campionatul European de tineret din această vară.

Mijlocaşul proaspăt transferat la Ajax pentru 12 milioane de euro ar putea fi blocat de echipa de club să onoreze convocarea la echipa antrenată de Mirel Rădoi, iar Burleanu spune că regulamentul este de partea olandezilor.



Marea problemă e constituită de faptul că Ajax va participa în tururile preliminare din Liga Campionilor şi olandezii vor să se poată baza şi pe mijlocaşul român.

Burleanu consideră că e extrem de dificil ca semifinalista Champions League să fie convinsă, în ciuda faptului că dorinţa lui Marin e să reprezeinte România la EURO U21.

"Atât noi, ca administraţie, cât şi stafful condus de Mirel Rădoi ni-l dorim pe Marin la Euro. Răzvan îşi doreşte să fie prezent la Euro.

Noi ne dorim ca Răzvan Marin să se integreze cât mai repede la Ajax şi luând în considerare acest parcurs al lui Ajax în tururile preliminare va fi destul de dificil să îi convingem pe cei de la Ajax.

Cu siguranţă am demarat aceste discuţii, dar trebuie să înţelegem acest context, mai ales că Marin trebuie să îşi câştige locul în primul 11 la Ajaxm mai ales că s-a plătit o sumă importantă pentru el.

Dacă regulamentul ar fi fost de partea noastră aş fi avut altă poziţie. Pentru Euro de tineret, cluburile nu au această obligaţie de a da drumul jucătorilor. De aceea suntem în această situaţie şi avem nevoie de înţelegerea clubului pentru ca Marin să fie la Euro. Altfel era aplicarea unui regulament şi sigur l-am fi avut pe Marin
", a declarat Răzvan Burleanu într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: razvan marinfrfeuro u 21 

viewscnt
Articole similare