Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Calcan şi un alt om din club şi-au reziliat contractele cu Poli Iaşi! Anunţ oficial

BREAKING NEWS | Calcan şi un alt om din club şi-au reziliat contractele cu Poli Iaşi! Anunţ oficial

CSM Poli Iași

Comentarii

Andreias Calcan şi un alt om important din echipa lui Poli Iaşi şi-a reziliat contractul cu trupa din Copou. Clubul a anunţat oficial, marţi, prin intermediul unui comunicat.

Apele din jurul clubului Poli Iaşi sunt în continuare agitate. Scandalul e în floare, iar jucătorul Andreias Calcan, dar şi preperatorul fizic Riccardo Proietti, şi-au reziliat contractul cu echipa de pe ultimul loc din Liga 1. Toate procedurile au fost făcute pe cale amiabilă.

Poli Iaşi a anunţat, marţi, printr-un comunicat oficial despărţirea de cei trei: "În urma cererilor depuse de către jucătorul Andreias – Cristian Calcan, precum şi de către  preparatorul fizic Riccardo Proietti, ACSM Politehnica Iasi a aprobat solicitările acestora de reziliere, pe cale amiabilă, a contractelor de muncă, pe care aceştia le aveau cu gruparea ieşeană. Decizia intră în vigoare începînd cu data de astăzi, 27 aprilie 2021. Apreciem toate eforturile depuse de către cei doi în folosul echipei noastre şi le dorim mult succes în continuare", se arată în comunicat.

Scandal la Poli Iaşi

La Iaşi apele sunt tot mai agitate, echipa stă pe un butoi de pulbere. Pe lângă locul în clasament, a apărut scandalul din cadrul lotului care a provocat mare gălăgie în vestiar. Andrei Cristea ar fi avut o dispută cu antrenorul Nicolo Napoli, care ar fi cerut excluderea acestuia din lot. „Ori eu, ori el” ar fi tunat la ultima conferinţă de presă tehnicianul italian.

Şefii lui Poli Iaşi s-au confirmat şi i-au făcut pe plac lui Napoli. Azi antrenorul a anunţat că fotbalistul a fost exclus din lot cât va fi el în cadrule echipei.

„Directorul executiv a decis că eu rămân antrenor până la final campionat şi Cristea a fost dat afară. Exclus din lot, cât sunt eu aici antrenor e exclus din lot”, a declarat Napoli.

Afla mai multe despre: calcancristeapoli iasiliga 1contracte 

viewscnt
Articole similare