Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Campionatul Scoţiei a fost suspendat. Ce s-ar putea întâmpla cu Ianis Hagi

BREAKING NEWS | Campionatul Scoţiei a fost suspendat. Ce s-ar putea întâmpla cu Ianis Hagi

Campionate

Comentarii

Final de sezon pentru Ianis Hagi şi Rangers în Scoţia. Federaţia de la Glasgow a decis să suspende campionatul, în urma unei şedinţe la care au participat reprezentanţii tuturor celor 12 echipe din prima ligă.

Titlul îi va reveni pentru al 9-lea an consecutiv lui Celtic, care avea 13 puncte avans faţă de Rangers în momentul întreruperii, iar Hearts va fi retrogradată în liga secundă. Rangers şi Hearts au fost singurele care au votat împotriva întreruperii.

Îngheţarea sezonului înseamnă că Ianis Hagi ar putea să nu se mai întoarcă deloc în Scoţia. Rangers trebuie să îi plătească 5 milioane de euro lui Genk pentru a-l transfera definitiv pe internaţionalul român. Fiul regelui nu duce însă lipsă de oferte. Presa internaţională a scris că mai multe echipe din Italia şi Spania stau la rând pentru a-l fura pe Ianis de la Glasgow.

”Dacă se va întoarce înapoi, va fi iar un minus pentru el, ăsta este adevărul. Dar el e plin de calităţi. Dacă are un antrenor care să îl susţină şi să aibă încredere în el... şi să îl mai ţină în nişte jocuri, e cam greu la cluburile de genul ăsta, chiar dacă nu reacţionează aşa cum ar trebui, el poate să crească şi să poate să facă saltul la alt nivel”, a comentat Piţurcă pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: rangers 

viewscnt
Articole similare