Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Carlos Fortes a ajuns la FCSB! Detaliile contractului, cât va încasa atacantul şi cât primeşte Gaz Metan

BREAKING NEWS | Carlos Fortes a ajuns la FCSB! Detaliile contractului, cât va încasa atacantul şi cât primeşte Gaz Metan

FCSB

Comentarii

FCSB a mai bifat încă un transfer luni, după ce l-a cumpărat pe Adrian Stoian pentru o sumă infimă de la Crotone. Gigi Becali i-a adus atacantul mult dorit lui Teja.

Finanţatorul FCSB a confirmat transferul lui Carlos Fortes la FCSB, atacant care a lucrat cu Mihai Teja în prima parte a sezonului la Gaz Metan Mediaş. Jucătorul va fi împrumutat până în vară la FCSB, iar atunci vincecampioana îl poate cumpăra cu 300,000 de mii de euro. Atacantul va câştiga 10,000 de euro pe lună. 

Vârful născut la Lisabona a fost adus de Gaz Metan Mediaş în vara anului trecut după despărţirea de clubul portughez FC Vizela. În vârstă de 24 de ani, Fortes a avut parte de un început bun de campionat, interesul vicecampioanei existând încă de atunci. Totuşi, forma portughezului a văzut un regres cu trecerea etapelor şi în total a marcat doar cinci goluri în 17 partide. 

În urmă cu doar câteva zile, clubul medieşan anunţat că Fortes va ajunge la o echipă din Serie B. 

Afla mai multe despre: carlos fortesfcsb 

viewscnt
Articole similare