Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Caz cutremurător în Olanda! Soţia unui super atacant de la PSV a fost răpită si sechestrată de hoţi! Agresorii l-au sunat, iar toţi jucătorii au văzut jaful live

BREAKING NEWS | Caz cutremurător în Olanda! Soţia unui super atacant de la PSV a fost răpită si sechestrată de hoţi! Agresorii l-au sunat, iar toţi jucătorii au văzut jaful live

Fotbal

Comentarii

Un eveniment greu de explicat s-a petrecut chiar înainte de partida PSG - WIllem II.

Nevasta atacantului Eran Zahavi a fost atacată în casa familiei şi sechestrată. Agresorii l-au sunat pe jucător chiar în timp ce se afla în autocarul echipei, în drum spre partidă. Toţii colegii săi de la club au putut să vadă ce se petrece în casa atacantului israelian. Hoţii încercau să afle de la Zahavi unde sunt banii în casa, deoarece soţia lui intrase în stare de şoc. 

Atacantul a început să vorbească în ebraică în autobuz, iar colegii şi staff-ul echipei au conştientizat că ceva nu este în regulă, din cauza tonului vocii pe care îl avea fotbalistul. 

Am fost cu toţii foarte suparaţi şi ne simţeam neputincioşi. A fost o mare lovitură pentru noi înaintea meciului. Am putut să vedem tot ce se întampla acasa la Zahavi live "E incredibil ca asa ceva a putut sa aiba loc. Am vrut să câstigam meciul pentru el şi sperăm că totul va fi bine până la urmă", a dezvăluit Denzel Dumfries după PSV - Willem.

"E teribil ce i s-a întâmplat. Groaznic. A trebuit să rămânem concentraţi şi să câştigăm. Ceea ce i s-a întâmplat lui Eran e mai important decât meciul, bineînţeles". a spus şi antrenorul Roger Schmidt.

PSV a câştigat cu 2-0, în deplasarea de la Willem II. Echipa a rămas pe locul 2 în Olanda, fiind la un singur punct poziţia a treia, ocupată de AZ. Zahavi, jucător în vârstă de 33 ani, a marcat 10 goluri în acest sezon, fiind al doilea cel mai bun marcator al olandezilor. 

Afla mai multe despre: zahavi 

viewscnt
Articole similare