Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Caz de COVID-19 în Gruia: Alexandru Păun, depistat pozitiv. Derby-ul FCSB - CFR Cluj s-a amânat

BREAKING NEWS | Caz de COVID-19 în Gruia: Alexandru Păun, depistat pozitiv. Derby-ul FCSB - CFR Cluj s-a amânat

CFR Cluj

Comentarii

Se înmulţesc cazurile de coronavirus în fotbalul românesc. De data aceasta, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 un jucător al formaţiei CFR Cluj. Alexandru Păun e jucătorul campioanei României depistat pozitiv.

UPDATE | Sursele Telekom Sport susţin că Alexandru Păun este fotbalistul lui CFR Cluj infectat cu noul coronavirus. 

În consecinţă, partida dintre FCSB şi CFR Cluj, programată în această seară, de la ora 21, a fost amânată, urmând a fi reprogramată. Momentul vine cum nu se poate mai rău pentru ambele echipe. 

CFR Cluj se află în plină luptă pentru titlul Ligii 1, cu U Craiova, care are un punct avans în fruntea clasamentului. Oltenii vor juca duminică, de la ora 19:30, împotriva lui FC Botoşani, şi au o şansă importantă de a se desprinde. 

De cealaltă parte, Toni Petrea ar fi debutat, sâmbătă, pe banca FCSB. 

10 jucatori de la Dinamo, depistaţi pozitiv

Informaţia venită înainte de marele derby agită şi mai mult apele în fotbalul românesc. Recent, Dinamo a anunţat că are lotul decimat. 

După ce, la jumătatea acestei săptămâni, şapte jucători au fost depistaţi pozitiv, acum alţi trei fotbalişti de la clubul din Ştefan cel Mare au fost informaţi că au fost infectaţi cu noul coronavirus.

Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovic şi Dan Tălmaciu sunt cei trei jucători care au primit răspuns pozitiv, sâmbătă, la testele efectuate.

Ştire în curs de actualizare.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare