Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Cea mai bună veste despre Michael Schumacher după mult timp! Care e starea marelul campion

BREAKING NEWS | Cea mai bună veste despre Michael Schumacher după mult timp! Care e starea marelul campion

Formula 1

Veşti excelente despre Michael Schumacher la aproape cinci ani de la tragicul accident suferit de septuplul campion mondial din Formula 1.

Daily Mail publică astăzi un articol în care anunţă că Schumacher nu mai este ţintuit la pat, aşa cum se credea. Noile informaţii contrazic dezvăluiri făcute de presa germană în luna martie a acestui an, când se susţinea că Schumi nu poate vorbi şi nici nu se poate deplasa.

Conform jurnaliştilor britanici, Schumacher are în continuare parte de o îngrijire la cel mai înalt nivel, costurile săptămânale pentru fizioterapie şi echipa medicală care îl are în grijă fiind de peste 55.000 de euro pe săptămână, adică aproape 3 milioane de euro pe an.

Acesta trăieşte alături de familia sa într-o vilă de pe malul Lacului Geneva, în valoare de peste 55 de milioane de euro.

Pe 3 ianuarie 2019, Schumacher va împlini 50 de ani. Acesta a suferit un accident în timp ce schia, 29 decembrie 2013, iar ulterior familia a ţinut majoritatea informaţiilor despre el secrete, precizând că acesta are nevoie de linişte pentru a se reface.

În presă au ajuns însă informaţii contradictorii, cu apropiaţi care susţineau fie că starea acestuia s-a îmbunătăţit considerabil, fie că marele campion din Formula 1 e în continuare în stare vegetativă.

 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta