Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | CFR Cluj a scăpat de interdicţia la transferuri! TAS a anulat decizia Comisiei de Disciplină a FRF: oficialii campioanei au confirmat

BREAKING NEWS | CFR Cluj a scăpat de interdicţia la transferuri! TAS a anulat decizia Comisiei de Disciplină a FRF: oficialii campioanei au confirmat

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a scăpat de interdicţia la transferuri dictată de Comisia de Disciplină a FRF, după ce Tribunalul de Arbiraj Sportiv (TAS) a anulat decizia. Marius Bilaşco, oficial campionei României, a confirmat că echipa din Gruia a primit informare de la Lausanne şi poate face transferuri.

Comisia de Disciplină a FRF a pedepsit-o pe CFR cu interdicţia de a face transferuri, după ce campioana României ar fi depăşit un prag de 25 de milioane de lei deficit cumulat, dar TAS are altă părere. Tribunalul de la Lausanne a anulat decizia Comisiei de Disciplină a FRF, iar campioana poate face acum mutări în mercato.

Marius Bilaşco, oficial al CFR-ului, a confirmat vestea pentru Telekom Sport: "Da, e adevărat. Am primit informare de la TAS", a spus Bilaşco.

În Liga 1, prima perioadă de transferuri din 2020 va începe pe 21 ianuarie şi se va termina pe 17 februarie.

Răzvan Burleanu a anunţat şi el, în conferinţa de presă de după Comitetul Executiv al FRF, că decizia TAS e una provizorie şi reprezintă, de fapt, o suspendare a deciziei dictate de FRF. "Este o suspendare a deciziei, nu avem o decizie definitivă a TAS. Procesul continuă. E pur şi simplu o măsură provizorie din partea TAS, care a decis astăzi să deblocheze transferurile. Asta nu înseamnă că decizia Federaţiei a fost una greşită. Poziţia FRF este că se va apăra, astfel încât să demonstreze că deciziile luate la nivelul Comisie i de Licenţiere au fost unele corecte", a spus Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: cfr clujinterdictie transferuritasanulare 

viewscnt
Articole similare