Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | CFR Cluj nu vrea să se prezinte la următorul meci din Liga 1. Anunţul conducerii: "De la Roma venim la Cluj şi nu mergem la Piteşti"

BREAKING NEWS | CFR Cluj nu vrea să se prezinte la următorul meci din Liga 1. Anunţul conducerii: "De la Roma venim la Cluj şi nu mergem la Piteşti"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj ar putea să nu se prezinte la meciul de pe 8 noiembrie, din Liga 1, cu FC Argeş, de la Piteşti. Aceasta e decizia patronului Nelu Varga, în semn de protest faţă de greşelile de arbitraj.

Scandal în Gruia după CFR Cluj - Gaz Metan 1-2

CFR Cluj a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a noua a Ligii I. Totuşi, meciul a avut foarte multe faze controversate şi un gol anulat greşit al CFR-ului, la 2-0 pentru oaspeţi. 

"Poţi să faci un joc prost, dar nu să influenţeze arbitrii rezultatul. Sunt trei penalty-uri, dintre care două clare. Plus un gol anulat, dar care a fost valabil. La faza aia au vorbit în cască, centralul a anulat golul. Nu am mai văzut aşa ceva în fotbal. Era vorba despre respect, am vorbit înainte de meci, nici nu ştiu ce să-i mai spun. 

E clar că nu avem nicio şansă. Să vii să o arbitrezi pe CFR Cluj, acasă, în această manieră... Am avut dopi arbitri din Craiova şi aţi văzut rezultatele. Ţi se scoate mingea din poartă. Tuşierul validează golul, iar centralul îl anulează. Niciunul nu a fost în offside. Nu există! Nu ai voie! E tragic ce se întâmplă. Eu cred că am făcut un joc în care un rezultat de egalitate era just", a declarat Marius Bilaşco.  

CFR Cluj nu vrea să se prezinte la meciul cu FC Argeş

CFR Cluj se simte vânată de arbitri, iar patronul Nelu Varga nu vrea ca echipa să se prezinte pentru următorul meci din Liga 1. Duminică, 8 noiembrie, campioana României ar trebui să joace în deplasare cu FC Argeş: 

"O să spun ceva care n-o să fie pe placul tuturor. Decizia patronului e de a nu ne prezenta la următoarea partidă. Nu avem nicio şansă. E în semn de protest. Mi s-a transmis că de la Roma venim la Cluj şi nu mergem la Piteşti, pentru următoarea partidă de campionat. E un mesaj venit direct de la patron. E echipa lui. Nu e vorba doar despre partida asta. Dacă nu se discută, nu înseamnă că nu le vedem. Se văd din campionatul trecut, din play-off. Nu putem juca în aceste condiţii", a mai spus Marius Bilaşco. 

Afla mai multe despre: cfr clujfc argesas romamarius bilasconelu varga 

viewscnt
Articole similare