Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | CFR, tun financiar în pandemie de coronavirus! Vedeta echipei PLEACĂ pe un salariu de lux: clubul la care ajunge

BREAKING NEWS | CFR, tun financiar în pandemie de coronavirus! Vedeta echipei PLEACĂ pe un salariu de lux: clubul la care ajunge

Liga 1

Comentarii

CFR Cluj dă lovitură după lovitură din punct de vedere financiar în acest sezon. După ce şi-au asigurat aproximativ 15 milioane de euro de pe urma competiţiilor europene, acum campionii României sunt pe cale să-l vândă pe Giedrius Arlauskis (32 de ani) în Arabia Saudită, la Al Shabab, în schimbul a 1 milion de dolari.

  • Portarul lituanian se află de câteva luni pe radarul lui Al Shabab, care, recent, s-a hotărât să nu-i mai prelungească înţelegerea actualului portar, Farouk Ben Mustapha (30 de ani) şi să plătească 1 milion de dolari pentru Giedrius Arlauskis, care va veni de la CFR Cluj încă din această vară.

CFR Cluj, o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Giedrius Arlauskis, vândut pe 1 milion de dolari

Campioana României e pe cale să se despartă de unul dintre fotbaliştii care au făcut performanţă în cadrul clubului, în ultimele sezoane. Se pare că CFR Cluj îi va respecta dorinţa lui Giedrius Arlauskis, care a câştigat două titluri în Gruia, în 2018 şi 2019, şi îl va lăsa să plece în Arabia Saudită, unde va avea parte de un contract foarte bun pe final de carieră.

Conform Alriyadiah, cea mai importantă publicaţie sportivă din Arabia Saudită, Al Shabab l-a anunţat deja pe titularul Farouk Ben Mustapha că nu i se va mai prelungi contractul la finalul actualului sezon.

Sursa citată susţine că Al Shabab s-a hotărât şi asupra înlocuitorului portarului. Conducerea a demarat negocierile pentru Giedrius Arlauskis, iar lui CFR Cluj i s-a propus suma de 1 milion de dolari, pentru transferul definitiv.

De asemenea, saudiţii sunt atât de încrezători în mutarea lui Giedrius Arlauskis de la CFR Cluj la Al Shabab, încât au făcut şi un video de prezentare pe Youtube.

Giedrius Arlauskis, aproape de plecarea de la CFR Cluj

  • 38 de meciuri a jucat portarul lituanianin pentru CFR Cluj în acest sezon, fiind numărul unu în poartă. 21 de partide dintre acestea au fost în Liga 1, 8 în preliminariile Champions League, 8 în Europa League şi una în Supercupa României.

În acest moment, fosta echipă condusă şi de Marius Şumudică e antrenată de spaniolul Luis García, care are doar doi portari în lot, iar unul dintre ei deja a fost anunţat că nu va mai rămâne după expirarea contractului.

În acest moment, Giedrius Arlauskis este cotat la 2 milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt.de, dar vârsta de 32 de ani a lituanianului ar putea determina CFR Cluj să accepte şi suma de 1 milion de dolari propusă de saudiţi.

Dacă transferul se va face, Al Shabab va fi a noua echipă din cariera lui Giedrius Arlauskis, care a mai jucat pentru: Dziugas, Siauliai, Unirea Urziceni, Rubin Kazan, FCSB, Watford, Espanyol şi CFR Cluj.

 

 

viewscnt
Articole similare
Mesajul sfasietor trimis de Vanessa Bryant la 1 an de la disparitia lui Kobe si a fiicei Gianna