Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Chiricheş şi colegii săi se întorc la treabă! Anunţ oficial: Sassuolo, primul club din Serie A care reia antrenamentele

BREAKING NEWS | Chiricheş şi colegii săi se întorc la treabă! Anunţ oficial: Sassuolo, primul club din Serie A care reia antrenamentele

Serie A

Comentarii

Sassuolo, echipa lui Vlad Chiricheş, a devenit prima echipă din Serie A care a anunţat că, de luni, va reveni la antrenamente. E vorba, însă, de antrenamente individuale. Italia e una dintre cele mai afectate ţări din Europa de pandemia de Coronavirus, cu peste 200.000 de îmbolnăviri şi peste 28.000 de îmbolnăviri la activ.

După ce toate cluburile din Serie A au votat pentru terminarea sezonului pe teren, italienii caută metode pentru a reînvia fotbalul. Sassuolo e prima echipă care a anunţat că de luni va reveni la antrenamente, deocamdată individuale, în conformitate cu normele de distanţare socială. Asta pentru că conducătorii regiunii Emilia-Romagna, din care face parte şi Sassuolo, a anunţat că echipele profesioniste îşi pot relua activitatea.

Sassuolo a dat un comunicat în care a precizat reluare antrenamentelor: "U.S Sassuolo Calcio anunţă că, de pe 4 mai, le va permite fotbalişitlor să folosească centrul de pregătire Mapei pentru sesiuni de antrenamente individuale. Jucătorilor li se va permite să acceseze doar terenurile, în timp ce vestiarele, sălile de forţă sau birourile vor rămâne închise. Se vor pregăti şase jucători pe oră, pe trei terenuri, dimineaţa, de luni până vineri", se arată în comunicatul lui Sassuolo.

La Sassuolo joacă şi românul Vlad Chiricheş, căpitanul echipei naţionale a României.



De asemenea, Napoli e un alt club din Serie A care a primit permisiunea de a se întoarce la antrenamente, dar n-a confirmat că o va face.

Afla mai multe despre: sassuoloantrenamentecoronavirus 

viewscnt
Articole similare