Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Cluburile din Serie A au votat în unanimitate pentru reluarea campionatului! Se aşteaptă aprobarea Guvernului

BREAKING NEWS | Cluburile din Serie A au votat în unanimitate pentru reluarea campionatului! Se aşteaptă aprobarea Guvernului

Serie A

Comentarii

Cluburile din Italia au participat la o videoconferinţă în care li s-a cerut votul pentru viitorul actualului sezon din Serie A. Reprezentanţii cluburilor au votat în unanimitate pentru reluarea sezonului din Serie A şi încheierea acestuia pe teren.

Serie A se apropie de restart. În urma unei videoconferinţe organizate cu toate cele 20 de cluburi, italienii au votat în unanimitate pentru reluarea sezonului din Serie A şi încheierea acestuia pe teren, conform Gazzetta dello Sport. Rămâne doar de obţinut aprobarea Guvernului italian pentru ca acest lucru să se întâmple în condiţii de siguranţă pentru toată lumea.

De asemenea, reluarea Serie A se va face în conformitate cu indicaţiile FIFA şi UEFA, dar şi ale Federaţiei Italiene de Fotbal (FIGC), precum şi respectarea protocolului medical. Vestea votului în unanimitate pentru reluarea campionatului vine ca o surpriză, după ce iniţial opt cluburi s-au opus acestui lucru.

Federaţia vrea reluarea antrenamentelor pe 4 mai

Şefii fotbalului din Italia vor reluarea antrenamentelor pe 4 mai pentru cluburile din Serie A şi reînceperea campionatului la sfârşitul lunii mai sau la începutul lunii iunie.  "Va fi o perioadă de control pentru a se vedea că toţi cei care participă la evenimente sunt testaţi negativ. Atunci nu vor exista nici probleme de infectare sau de distanţare.

Sper că fiecare echipă va juca pe propriul său stadion, iar dacă nu se poate, vom face tot posibilul pentru a găsi alte soluţii. Cei care vorbesc astăzi de anularea sezonului nu iubesc fotbalul şi nu-i iubesc pe italieni. Fotbalul readuce speranţa în viitor",  spunea Gabriele Gravina, preşedintele federaţiei din "Cizmă", în urmă cu câteva zile.

Afla mai multe despre: serie areluarevotcluburi 

viewscnt
Articole similare