Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Colaborarea dintre Halep şi Van Cleemput s-a încheiat după un singur turneu! "Nu ne potrivim!" Anunţul făcut de Simona

BREAKING NEWS | Colaborarea dintre Halep şi Van Cleemput s-a încheiat după un singur turneu! "Nu ne potrivim!" Anunţul făcut de Simona

Tenis

Comentarii

Simona Halep a anunţat astăzi că nu va colabora cu belgianul Thierry Van Cleemput şi de acum înainte, după ce acesta a însoţit-o la turneul de la Doha.

Cei doi stabiliseră iniţial să lucreze împreună la turneele de la Doha şi Dubai, ca o perioadă de probă, însă fostul lider WTA a luat decizia să înceteze colaborarea după primul turneu.

Am încercat pentru o perioadă şi s-a încheiat. Am decis să punem stop din moment ce nu ne potrivim. Este o persoană bună, un om foarte amabil, dar pe terenul de tenis nu există chimie între noi. Rămânem prieteni, e un om foarte bun”, a declarat Halep, citată de WTA Insider.

La Doha, Simona Halep a ajuns până în finală, pierdută însă în faţa lui Elise Mertens, în trei seturi, scor 6-3, 4-6, 3-6. Van Cleemput a fost în tribune la toate meciurile jucate de constănţeancă, însă acesta nu a venit pe teren pentru on-court coaching.

În vârstă de 50 de ani, Thierry Van Cleemput a fost, până de curând, antrenorul lui David Goffin. El l-a pregătit pe numărul 1 belgian din aprilie 2014, jucătorul reuşind să ajungă în Top 10 ATP. El i-a mai pregătit pe Steve Darcis şi Olivier Rochus, iar între 2002 şi 2005 a fost căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a Belgiei.

Citeşte şi:

Prima variantă de antrenor pentru Simona Halep. ”E cel mai bun din lume la ora asta”

Simona Halep a încheiat la sfârşitul anului trecut colaborarea cu antrenorul australian Darren Cahill. La Australian Open, Halep a mai colaborat cu Cahill, dar şi cu căpitanul nejucător al echipei României de Fed Cup, Florin Segărceanu.

Afla mai multe despre: halep 

viewscnt
Articole similare