Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conferinţa de presă în care trebuia prezentat Neagoe a fost anulată. ”Suporterii îl vor pe Rednic. Va fi o decizie grea”

Conferinţa de presă în care trebuia prezentat Neagoe a fost anulată. ”Suporterii îl vor pe Rednic. Va fi o decizie grea”galerie foto
Comentarii

După ce fani ai echipei Dinamo au protestat, marţi seară, la Rin Grand Hotel, care aparţine acţionarului dinamovist Ionuţ Negoiţă, faţă de demiterea antrenorului Mircea Rednic, aceştia şi-au continuat acţiunile şi la Săftica, unde ar fi trebuit prezentat Eugen Neagoe.

UPDATE 16:20 Bogdan Bălănescu, preşedintele lui Dinamo, a vorbit despre situaţia complicată de la echipă.

Suporterii au cerut ca Eugen Neagoe să nu fie instalat pe banca tehnică a lui Dinamo. Şi nea Mircea să vină înapoi. Antrenorul lui Dinamo în momentul de faţă este Eugen Neagoe. Vom vedea zilele următoare, dar în principiu va fi o decizie foarte grea. 28.39

Neagoe nu e speriat. Înţelege suporterii lui Dinamo. Cred că aceste manifestări au venit şi în urma lipsei de rezultate ale echipei. Totodată condamnăm actele de violenţă care au avut loc aseară în faţa hotelului RIN. Cu care nu suntem de acord şi cu care nu sunt de acord. Nu aceste acte reprezintă suporterii lui Dinamo. Suporterii lui Dinamo sunt renumiţi pentru coregrafiile pe care le fac şi nu pentru aceste acte.

Nu s-au cerut alte demisii”, a spus Bălănescu. 

UPDATE 16:00 ”Mircea Rednic, fost şi viitor antrenor la Dinamo Bucureşti”, e mesajul clar transmis de fanii lui Dinamo.

UPDATE 15:45 Până la urmă, ultraşii au plecat de la Săftica, iar conferinţa de presă în care ar fi trebuit să fie prezentat Eugen Neagoe a fost anulată. Fanii au transmis conducerii că nu sunt de acord cu numirea lui Eugen Neagoe, în timp ce Bogdan Bălănescu a garantat pentru fostul antrenor al lui Sepsi.


UPDATE 15:43 Ce au pregătit suporterii lui Dinamo pentru prezentarea oficială a lui Eugen Neagoe...


UPDATE 15:24 Între timp, numărul suporterilor prezenţi în afara bazei de pregătire a crescut. Un grup de 10-15 persoane a venit să susţină protestul colegilor.


UPDATE 15:04 Ultraşii sunt în continuare în baza de la Săftica. Fanii cer revenirea lui Mircea Rednic, în timp ce Bogdan Bălănescu încearcă să-i convingă de faptul că Eugen Neagoe este o variantă mai bună. Jurnaliştii au fost scoşi din sala de conferinţe.


UPDATE 14:45 Oficialii lui Dinamo au decis să anuleze conferinţa de presă în care ar fi trebuit prezentat oficial Eugen Neagoe. În aceste momente, Ionel Dănciulescu, Ionel Culina şi Bogdan Bălănescu încearcă să discute cu grupul de suporteri care au intrat în baza de la Săftica.


UPDATE 14:40 La baza de pregătire de la Săftica şi-a făcut apariţia şi Jandarmeria, pentru a preveni eventualele incidente violente. La conferinţa de presă vor fi prezenţi Ionel Dănciulescu, Bogdan Bălănescu şi Eugen Neagoe. Cei 30 de suporteri au fost lăsaţi să intre în sala de conferinţe.


UPDATE 14:34 Până la urmă, un grup de aproximativ 30 de suporteri a fost lăsat să intre în baza de la Săftica, după ce aceştia au garantat că nu vor provoca incidente.


UPDATE 14:24 Negoiţă şi-a luat măsuri de precauţie după zvonurile conform cărora fanii vor să ia cu asalt baza de pregătire a dinamoviştilor, înarmaţi cu arsenal de război. Toată lumea care ajunge la Săftica este verificată la sânge de agenţi BGS.


Suporterii sunt foarte nemulţumiţi că Negoiţă l-a ales pe Eugen Neagoe în dauna lui Mircea Rednic şi promit să facă astfel de acţiuni zilnic până când situaţia clubului va fi redresată!

Zeci de ultraşi şi-au anunţat deja prezenţa la conferinţa de astăzi a lui Neagoe de la Săftica, iar oficialii "câinilor" sunt în alertă! Aceştia şi-au pregătit un arsenal de război cu torţe, petarde şi fumigene şi sunt gata să facă haos la prezentarea antrenorului.

Conform Gazetei, acesta a fost şi motivul pentru care evenimentul n-a mai avut loc la stadionul Dinamo. De amintit că la prezentarea lui Claudiu Niculescu pe banca lui Dinamo, suporterii au afişat mai multe mesaje împotriva lui Negoiţă şi a lui Alexandru David, preşedintele de atunci.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare