Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Corneliu Papură a fost demis de la Universitatea Craiova. Comunicatul oficial al clubului

BREAKING NEWS | Corneliu Papură a fost demis de la Universitatea Craiova. Comunicatul oficial al clubului

Superliga

Comentarii

Şefii Universităţii Craiova au anunţat oficial că l-au demis pe Corneliu Papură, din cauza rezultatelor slabe din ultimele etape.

Universitatea Craiova n-a mai câştigat de 7 meciuri în Liga 1 şi ultimele şase rezultate au fost de egalitate. În acest context, conducerea a decis să se despartă de Corneliu Papură.

”Clubul Universitatea Craiova şi antrenorul principal Corneliu Papură au decis de comun acord încetarea raporturilor contractuale. Îi mulţumim şi îi dorim mult succes”, se arată în comunicatul oficial emis de Universitatea Craiova.

Corneliu Papură, demis de la Universitatea Craiova. Ce a declarat după egalul cu FC Argeş

Ultimul meci a fost decisiv pentru soarta lui Corneliu Papură. Universitatea Craiova a făcut doar 1-1 cu FC Argeş, al şaselea egal consecutiv şi Papură se aştepta la demisie. La conferinţa de după meci, antrenorul în vârstă de 47 de ani a declarat că se aşteaptă să fie tras la răspundere şi să fie demis pentru rezultatele slabe:

”Nu ştiu nimic, dacă vine Reghecampf sau ce se va întâmpla. Ştiu că eu muncesc, atâta timp cât mi se va da încredere, pentru a câştiga fiecare meci. Dar regulile sunt foarte clare la fotbal, nu e nimic nou sub soare. În general, antrenorul plăteşte”, a spus Papură.

Craiova a negociat cu Marius Şumudică şi cu Laurenţiu Reghecampf

În toată această perioadă, Mihai Rotaru a încercat să găsească cea mai bună soluţie pentru banca Universităţii Craiova. Imediat după ce a fost demis de la Gaziantep, Marius Şumudică a fost sunat de acţionarul majoritar al Craiovei. Însă, până la urmă, Marius Şumudică a ales să-şi continue cariera în Turcia, unde a semnat cu Rizespor.

Rotaru pare să nu aibă mai mult succes nici cu Laurenţiu Reghecampf. Liber de contract, fostul antrenor al FCSB-ului a fost în discuţii avansate cu Universitatea Craiova. Însă Laurenţiu Reghecampf are pe masă şi o ofertă consistentă din Qatar, astfel că misiunea lui Mihai Rotaru pare foarte dificilă.

Totuşi, după ce Corneliu Papură a fost demis, este o chestiune de timp până când Universitatea va anunţa noul antrenor principal.

Afla mai multe despre: papura 

viewscnt
Articole similare